Maljan
Fanka BB :)
Już na pewno sporo urósłZobacz załącznik 858750
Jak Wasze brzuszki ? Ja w środę zaczynam 30 tydzieńdziś mnie brzuch ciągnął mocno . Mam w środę wizytę . Miesiąc temu mały ważył 780g
ciekawe jak będzie teraz
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już na pewno sporo urósłZobacz załącznik 858750
Jak Wasze brzuszki ? Ja w środę zaczynam 30 tydzieńdziś mnie brzuch ciągnął mocno . Mam w środę wizytę . Miesiąc temu mały ważył 780g
ciekawe jak będzie teraz
![]()
W środę tez mam wizyte i miesiąc temu też ważyła 780 [emoji2]Zobacz załącznik 858750
ciekawe jak będzie teraz
![]()
W środę tez mam wizyte i miesiąc temu też ważyła 780 [emoji2]
Ok. Tylko ze ja dopiero 28 tydzieńO to koniecznie dawaj znać ile wazy![]()
Zobacz załącznik 858750
ciekawe jak będzie teraz
![]()
U mnie jutro zaczyna się 30ty tydzieńteraz leżę sobie na boku z dłonią pod brzuchem i czuję ciałko małej
super uczucie. Nie mogę się doczekać aż będzie z nami. Na pewno zmieni nasze życie, ale mimo tego czekam
pomijam że już sama ciąża na tym etapie jest trochę męcząca i już chciałabym być po wszystkim.
Jeśli chodzi o bóle to u mnie nie występują. Mam tylko bardzo często bezbolesne napięcia brzucha, ale jak się położę na chwilę to odpuszcza.
to Wasza pierwsza dzidzia ? 
Za tym uczuciem będę tęsknić bardzo po porodzieto Wasza pierwsza dzidzia ?
![]()
Moje tez nie sa bolesne ale za to nieprzyjemne,tak jakby wnetrze naprezylo i skora mi sie mega naciagnela..Ja skurcze B-H odczuwam i nie to, że są bolesne, tylko nieprzyjemne. Skoro Ty się tak codziennie źle czujesz, to ja bym nie czekała tylko pojechała na ip. I jeśli, masz te skurcze regularne, to chodź nigdzie, bo to niebezpieczne...
Zobacz załącznik 858750
ciekawe jak będzie teraz
![]()