Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny! Właśnie czytałam co tam na majówkach i jedna dziewczyna miała mieć córkę a przy porodzie okazało się, że mają synka! Normalnie tak mnie to jakoś wzruszyło[emoji7]
Dziewczyny! Właśnie czytałam co tam na majówkach i jedna dziewczyna miała mieć córkę a przy porodzie okazało się, że mają synka! Normalnie tak mnie to jakoś wzruszyło[emoji7]
Ja bym się chyba załamała i to już nie chodzi o to, ze nie chce syna, bo mi to było wszystko jedno, tylko o sam fakt, ze człowiek inaczej się nastawiał, nawet do brzucha mówię Lenka Hahaha! A ja myślałam, że mój P ma bujną wyobraźnię, ale Twego nie przebijeTo prawda . On co chwilę gada jakieś głupoty co mnie śmieszą , ale podoba mi się to . Przynajmniej się dużo śmiejemy
Jak dostaliśmy pozwolenie na seks to ja chciałam a on nie mógł się przełamać. I taki załamany zaczyna mi mówić w łóżku " wiesz co ja nie mogę .. boje się o dziecko, boje się o penisa .. " mi zaczęło się go robić szkoda myślę no trudno .. a ten mi mówi że " boje się że syn będzie mnie łapał za penisa i jeszcze mi go wyrwie albo ja go jakoś uderzę " .. posmialam się w łóżku ale tak naprawdę to bał się o dziecko i po seksach![]()
O matko! Ja się trochę boje takiej niespodzianki, bo na początku była u nas dziewczynka, a teraz jesteśmy na etapie chłopcaDziewczyny! Właśnie czytałam co tam na majówkach i jedna dziewczyna miała mieć córkę a przy porodzie okazało się, że mają synka! Normalnie tak mnie to jakoś wzruszyło[emoji7]
Moj maly tez ostatnio bardzo aktywny. Wczoraj bolalo mnie podbrzusze i w ciagu calego dnia mialam skurcze. Nie wiem czy to normalne, zapytam lekarza za tydzien, na razie sie nie spinamNo i Klaudia ja wczoraj na wieczór miałam bóle jak na miesiączkę i bóle pleców.. tak ze trzy godziny może .. oczywiście trochę się boje ale lekarz mówił że to normalne więc nic z tym nie zrobiłam, jedyne co to może pójdę jutro na wizytę a nie za tydzień, ale jeszcze zobaczę.
U mnie to zaczęło się tak że mały kopal mnie bardzo a potem zaczęło boleć i w zasadzie to mały wtedy bawił się cały czas i kopal jak nigdy .. więc może te nasze bóle są właśnie z tym związane ? Bo ja naprawdę nigdy tak małego nie czułam . Tym bardziej że nagle czułam ból wyraźniej a za parę sekund w tym miejscu czuje kopniaki
Myślę, że nie zdaza się tak często, ale ostatnio to już trzeci przypadek o którym słyszęHah weź, nawet mnie nie strasz. Przecież ja mam polowe ciuszków dla dziewczynki i ogólnie nie wyobrażam sobie takiej niespodzianki, ale na pewno u nas będzie dziołcha, bo widziałam 6 tyg temu pierożka to taki, że ho ho![]()
Moja córcia się ukrywa, w zasadzie to moja pani doktor prowadząca nie potwierdziła mi do tej pory, ze będzie może dziewczynka, ale żeby się nie nastawiać (Chyba taki beznadziejny sprzęt ma :/). Bo w Polsce byłam na prenatalnym i tam powiedzieli, ze na 100% córka, ze możemy malować ściany na różowoHah weź, nawet mnie nie strasz. Przecież ja mam polowe ciuszków dla dziewczynki i ogólnie nie wyobrażam sobie takiej niespodzianki, ale na pewno u nas będzie dziołcha, bo widziałam 6 tyg temu pierożka to taki, że ho ho![]()
Mi w pierwszej ciąży gdzieś w 16tc lekarz wskazał na dziewczynkę. To stary ginek że starym sprzętem. Cały czas utrzymywał że dziewczynka i z takim nastawieniem też trwalamDziewczyny! Właśnie czytałam co tam na majówkach i jedna dziewczyna miała mieć córkę a przy porodzie okazało się, że mają synka! Normalnie tak mnie to jakoś wzruszyło[emoji7]
Ja też mam połowę ubranek różowych, kocyki pościel, nawet nie liczę na pomyłkęHah weź, nawet mnie nie strasz. Przecież ja mam polowe ciuszków dla dziewczynki i ogólnie nie wyobrażam sobie takiej niespodzianki, ale na pewno u nas będzie dziołcha, bo widziałam 6 tyg temu pierożka to taki, że ho ho![]()