miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja właśnie nastawiłam szczawiową. Na jutro kupiłam udka do upieczenia.
Ja dziś i jutro filet z kurczaka, na to roztopiony serek camembert po plastrze, oliwki i feta, ryż naturalny i ogórek kiszony do tego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie nastawiłam szczawiową. Na jutro kupiłam udka do upieczenia.
dzis mam pyzy i sos..U mnie wczoraj i dziś mielone. A jutro chyba zrobie makaron brązowy z brokułem i mięsem w sosie koperkowo-śmietanowym, bo chodzi za mną już kolejny dzień [emoji12]Dajcie pomysł na jakiś obiad na jutro .
Pomysłów brak a muszę mu zrobić listę zakupów, żeby kupił co trzeba jak będzie z pracy wracał
A ja się tak właśnie zastanawiam ile kocyków w sumie powinnam zamówić dla Małego.Dziś mam dzień kuriera [emoji4] przyszła mi taka długa, stojąca lampka z Allegro za 29 zł do pokoiku małej i komplet poduszka + kołderka taka cieniutka do wózka dla małej za 39 zł łącznie z wysyłką. Nie rozpakowywuje z folii żeby narazie się nie kurzyło.
Ale tak wyglada [emoji4]
Zobacz załącznik 859276Zobacz załącznik 859277Zobacz załącznik 859280
To tak warstwowo i zapiekasz czy jak?Ja dziś i jutro filet z kurczaka, na to roztopiony serek camembert po plastrze, oliwki i feta, ryż naturalny i ogórek kiszony do tego.
Ja bede dzisiaj robic sos smietanowy z kurczakiem i pieczarkami, do tego makaron szerokie wstazkiuwielbiam
A ja tez nie mam pomyslow na obiady juz...dzis mam pyzy i sos..
Ja mam cztery kocyki ,w tym jeden grubszy minky..U mnie wczoraj i dziś mielone. A jutro chyba zrobie makaron brązowy z brokułem i mięsem w sosie koperkowo-śmietanowym, bo chodzi za mną już kolejny dzień [emoji12]
A ja się tak właśnie zastanawiam ile kocyków w sumie powinnam zamówić dla Małego.
Ty ile w sumie masz? Bo już chyba coś wcześniej pokazywałeś [emoji5]
A pomysł na lampę z ikei pożyczę [emoji16] mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko [emoji5]
To ja z mężem dziś dijadam botwinkową, dla syna dziś rosół i zostanie dla wszystkich na jutro.Ja właśnie nastawiłam szczawiową. Na jutro kupiłam udka do upieczenia.
Tez gotuje pod rodzinke, a oni mi w tym nie pomagajaTo tak warstwowo i zapiekasz czy jak?
U ciebie też pysznie
Kiedyś gotowałam takie wyszukane rzeczy ale teraz gotuję pod dzieci, żeby zjadły a menu mają ubogie niestety.
niejadki..