G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O mój apetyt lepiej nie pytać.. jak na początku wcale nie miałam tak teraz wszystko pochłaniam![]()
ale nie przejmuje się bo to 31 tydzień prawie a ja mam może z 4 kg na plusie więc mogę jeść jeszcze tak żeby max do końca ciąży przytyć 10 kg lacznie nie więcej
![]()
Ja jutro kończę 30, zaczynam 31 [emoji7] to tak dumnie brzmi, że aż się uśmiecham pisząc to![]()
Ja to lubię prasować takie ubraneczka małe i je oglądac po 100 razy
U nas pierwsze zdjęcie brzuszka od niepamiętnych czasów. Przed ciaza wazylam 58 kg teraz 28tc2d i dobijamy do 65 kg. Myślę że jak przytyje jeszcze 5 kg to nie będzie tragedii. Przed ciaza i ślubem wazylam 67 kg i dzięki ćwiczenia z Ewa Chodakowska w pół roku zrzucilam te 10 kg więc myślę że jak będę karmić i dużo spacerować to samo szybko zejdzie. Obyyy![]()
Ja też jestem ostatnio w szoku. Bo dopiero 16, 20, 24 a już 30-32 tygodnie [emoji173]️ zaraz będziemy wysyłać zdjęcia dzieciaczkowbędziemy musiały chyba założyć jeszcze jeden wątek na takie fotki
i mam nadzieję , że nie poznikacie z forum po porodzie
![]()
Mam jeszcze inny w obserwowanych taki cienki tylko czas wysyłki długi z miesiąc .. muszę popatrzec jeszcze jakiesZobacz załącznik 859697 Zobacz załącznik 859698
Mój obiad dzisiejszy penne z boczkiem i cukinia w sosie śmietanowym [emoji23] i zakupy w ciucholandzieZobacz załącznik 859702Zobacz załącznik 859703Zobacz załącznik 859704