Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już długo wiem że ludzie " na poziomie " mają z reguły mniej kultury i życzliwości niż ludzie właśnie mniej porządniPierwszy raz ktoś mnie przepuścił w kolejce w ciążyi wiecie kto... w osiedlowym odido taki osiedlowy, młody "pijaczek"
a wydawałoby się, że więcej kultury mają ludzie tacy "porządni", zadbani, a tu pozory mylą
![]()
Kochana mi problemy zaczęły się teraz z szyjka a i tak byłam przykuta do łóżka od 5 do 17 tygodnia i teraz znów się zaczyna [emoji4]Tak jak mówiłam u mnie dzisiaj naleśniki z serem i z truskawkami.
Coraz więcej mamusiek ma problemy z szyjka, masakra jakaś. Cieszcie się że dopiero od teraz macie się oszczędzać bo ja to jestem przykuta do łóżka od około 14 tygodnia, już nawet nie liczę.
No i zrobiłaś mi smaka jutro robie naleśniki z truskawkamiTak jak mówiłam u mnie dzisiaj naleśniki z serem i z truskawkami.
Coraz więcej mamusiek ma problemy z szyjka, masakra jakaś. Cieszcie się że dopiero od teraz macie się oszczędzać bo ja to jestem przykuta do łóżka od około 14 tygodnia, już nawet nie liczę.
Ja nie miałam i nie mam żadnych objawów. Nawet tych skurczy przepowiadających nie czujeA mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.
Chyba za duzo emocji ostatnio dostarcza mi jazda autem. Wczoraj baba z wozkiem wylazla mi spomiedzy aut, nawet nie popatrzyla w moja strone :/ jak jej zycie niemile to niech chociaz wozek w tyle zostawia a nie sobie droge toruje... dzisiaj mi rowerzysta wyjechal z pobocza echh :/
A mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.
Chyba za duzo emocji ostatnio dostarcza mi jazda autem. Wczoraj baba z wozkiem wylazla mi spomiedzy aut, nawet nie popatrzyla w moja strone :/ jak jej zycie niemile to niech chociaz wozek w tyle zostawia a nie sobie droge toruje... dzisiaj mi rowerzysta wyjechal z pobocza echh :/