Kasiula8989
Fanka BB :)
Dziewczyny kupujecie szumisia?
a moze ktoras miala do czynienia i podzieli sie opinią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ponownie przychodzi we mnie taki moment że już mam dosyć. To trochę nie fair że kobieta poświęca swoje ciało na dziecko robiąc z siebie pewnego rodzaju inkubator. Jestem przerażona zmianami w moim ciele. Mam nadzieję, że choć trochę uda mi się dojść do formy po porodzie, który pewnie też zrobi spustoszenie z ciałem![]()
Hormony .. urodzisz i będziesz szczesliwa. A kilogramy szybko zgubisz :*Ponownie przychodzi we mnie taki moment że już mam dosyć. To trochę nie fair że kobieta poświęca swoje ciało na dziecko robiąc z siebie pewnego rodzaju inkubator. Jestem przerażona zmianami w moim ciele. Mam nadzieję, że choć trochę uda mi się dojść do formy po porodzie, który pewnie też zrobi spustoszenie z ciałem![]()
20 ? To nie powinnaś się zgłosić do szpitala ? Powyżej 10 jest niebezpieczne..Fiorna ślicznie wyglądałaś [emoji16]
Widzę, że coraz większe problemy z szyjką. Odpoczniecie i będzie wszystko dobrze.
Duże są już nasze maluchy [emoji4]
Takie pyszności robicie sama bym zjadła.
W niedzielę mam samolot do Polski i muszę się zacząć pakować. Dziś chyba już koło 20 skurczy miałam. Nawet nie wiem, jak moja szyjka. Nikt tam nawet nie zaglądał i nic mi nie mówił. Zaczęłam na nowo jeść magnez. Chyba za duże tempo sobie narzuciłam [emoji52]
Strasznie często się zdążają te porody wcześniaków.. najważniejsze , że maluszek zdrowy. Ale ile stresu miała biedna całą ciążę to jej ..To ja dziś sie Dowiedziałam się, że moja przyjaciółka ze studiów urodziła w piątek w 31 tygodniu! Nie znam detali, nie wiem czy CC czy SN. Dzieciaczek ma 44cm, 1600 g. Ona od jakiegoś czasu już miała ciążę zagrożoną. Teraz chyba od 3 tygodni już była w szpitalu z bo odeszły jej wody a wcześniej była hospitalizowana z powodu skurczy i skracajacej się szyjki.
Ja biore, cały czas w brzuch. Podobno można do konca ciazy i nic nie może się stac. Tylko wiadomo, ze tej skory już nie złapiesz. W nogę raz tylko spróbowałam, to przez dwa dni mnie bolała, także nie polecamCzy są tu kobitki które robią sobie zastrzyki z heparyny? Ja już zaprzestalam je robić w brzuch bo zwyczajnie się boję. A Wy ? Skora jest bardzo napięta i nie mam jak jej chwycić. Przeniosłam się na boczki, ale tutaj kończy mi się miejsce i po każdym kolejnym zastrzyku strasznie leje mi się krew z miejsca ukłucia. Zastanawiam sie nad udem lub reka ake slyszalam kiedys ze w te miejsca strasznie boli?
U mnie było podobnie, suknie oddałam Dzien przed wyjazdem, a byłam jeszcze 3 tyg. Jakos czasu nie byłoDziękuje wam za gratulacje! :* staram się powoli nadganiać ale dopadł mnie chyba szał poślubny
Ostatni goście weselni wyjeżdżają w sobotę także zrobi się luz. Jakoś nie mogę się ogarnąć ze wszystkim. Suknia dalej wisi na drzwiach od szafy a miałam ją do pralni
Hormony .. urodzisz i będziesz szczesliwa. A kilogramy szybko zgubisz :*
Według mnie to piękne , że kobieta może nosić dziecko pod sercem, które rozwija się i żyje dzięki niej. Tak o sobie pomysl jako o cudzie, nie inkubatorze![]()