madziula92
Fanka BB :)
Wiecie w sumie ja na dziś rozstępów aż tak nie mam, z wagi szybko zjadę ale z piersiami to będzie masakra :/ ma-sa-kra![]()
mi właśnie pojawiły się na piersiach, a codziennie smaruję je balsamem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiecie w sumie ja na dziś rozstępów aż tak nie mam, z wagi szybko zjadę ale z piersiami to będzie masakra :/ ma-sa-kra![]()
mi właśnie pojawiły się na piersiach, a codziennie smaruję je balsamemczego nie robi się dla maleństwa, weźmiemy się za siebie po ciąży i damy radę
![]()
Eh...no niestety..nic na to nie poradzimy..Niby tak ale cycki do góry się nie podniosą![]()
Cycki to chyba moj największy kompleks i ciezarNiby tak ale cycki do góry się nie podniosą![]()
No u mnie okazało się, że właśnie te delikatne twardnienia brzucha to objawy skracania się szyjki. Tyle, że ja nie zdawałam sobie sprawy, że to są jakieś skurcze i że to może być niebezpieczne.A mialyscie jakies objawy skracania sie szyjki? Twardnienie brzucha i ból to objawy? Dodalam sie do grupy sierpniowych mam na fb i tam tyle dziewczyn ma problem ze skracajaca sie szyjka, co chwile jakas ląduje w szpitalu:/ nie wiem czy dobrze, ze tam jestem, bo wczesniej nie wiedzialam, ze to taki czesty problem.
Chyba za duzo emocji ostatnio dostarcza mi jazda autem. Wczoraj baba z wozkiem wylazla mi spomiedzy aut, nawet nie popatrzyla w moja strone :/ jak jej zycie niemile to niech chociaz wozek w tyle zostawia a nie sobie droge toruje... dzisiaj mi rowerzysta wyjechal z pobocza echh :/
Mi rozstepy w pierwszej ciazy wyszly w dzien porodu i juz po. Niestety najczesciej tak to działa. Całą ciaze nie mialam zadnego, smarowałam codziennie. Ciekawe jak będzie terazNiby tak ale cycki do góry się nie podniosą![]()
Mój miał 1220 g w 29.0 tc. Lekarz powiedział, że to ok i że jest to 17 centyl1200 gram w 29tc. Dużo, mało, przeciętnie? Mi się jakoś strasznie mało wydaje. Jak to było u Was, jakie macie wagi?
Ślicznie wyglądaszZ okazji skończonego 31 tygodniaZobacz załącznik 860098
Ojeju to na prawdę smutna informacjaKochane dzisiaj dotarła do mnie smutna wiadomość.. Moja kuzynka, która miała termin porodu na wrzesień dwa tygodnie temu urodziła. Niestety dzieciątko było za malutkie.. zmarło. To był 20 albo 22 tydz. Nie znam szczegółów co się stało.. ale przybiła mnie ta informacja. To miało być ich drugie dziecko. Mają już 6 letnią córkę..