Anulaa88
Fanka BB :)
Ta firma ma jeszcze jeden wózek. Espiro[emoji16] też są super. Znajomi mają, ale dużo droższe [emoji4]Super ze jesteś zadowolona, to już kolejna dobra opinia o tym wózkuwiec będzie to dobra decyzja
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ta firma ma jeszcze jeden wózek. Espiro[emoji16] też są super. Znajomi mają, ale dużo droższe [emoji4]Super ze jesteś zadowolona, to już kolejna dobra opinia o tym wózkuwiec będzie to dobra decyzja
![]()
Dzięki :*Tu masz o analizie hipp, ale pod spodem znajdziesz przekierowanie do porównań wszystkich kosmetyków[emoji4]tych popularnych[emoji4]Link do: Analiza: HiPP Babysanft | Sroka o....
I powiedz jeszcze że przystojny... ?Oczywiście, każdy powie co innego[emoji4] Ale moim zdaniem najważniejsze żeby mieć zaufanie do swojego[emoji16] mój jest mega młody i mega nowoczesne podejście ma[emoji4] Często, gęsto jeździ na zagraniczne konferencje naukowe i takie nowinki rzuca[emoji16]
Ja wzięłam do pupy na odparzenia Mustela , do codziennego użytku maść alantan . Do kapania emulsje oilantum ( tutaj większość pewnie nie chce emolientow , ja się skusiłam szczególnie po dobrych opiniach, podobno nie trzeba później balsamowac , ani oliwkowac dziecka ) i krem bambino z pantenolen z polecenia KasiA jakie kosmetyki ty wybrałaś?
Hmm jakby ci to powiedzieć [emoji23][emoji16] no przystojny...[emoji16] na początku było to mega krępujące... Ale jak się do niego zapisałam to nawet nie wiedziałam, ile ma lat i jak wygląda[emoji23][emoji16] Słyszałam opinie i potem w necie poczytałam[emoji16] i wyobraź sobie moje zdziwienie na pierwszej wizycie[emoji23][emoji23][emoji23]I powiedz jeszcze że przystojny... ?Ja wzięłam do pupy na odparzenia Mustela , do codziennego użytku maść alantan . Do kapania emulsje oilantum ( tutaj większość pewnie nie chce emolientow , ja się skusiłam szczególnie po dobrych opiniach, podobno nie trzeba później balsamowac , ani oliwkowac dziecka ) i krem bambino z pantenolen z polecenia Kasi
![]()
Mi zostało 79 dni ale w sumie za 58 dni mogę już rodzic
Ogolnie z dnia na dzień coraz bardziej boję się terminu ostatecznego, nie boję się porodu tylko tego że dziecku może się coś stać..ze owinie się pepowina albo coś złego się zdarzy;( czy tylko ja mam takie obawy? Mam nadzieję, że ten stan jest przejściowy.
Moge to sobie wyobrazićHmm jakby ci to powiedzieć [emoji23][emoji16] no przystojny...[emoji16] na początku było to mega krępujące... Ale jak się do niego zapisałam to nawet nie wiedziałam, ile ma lat i jak wygląda[emoji23][emoji16] Słyszałam opinie i potem w necie poczytałam[emoji16] i wyobraź sobie moje zdziwienie na pierwszej wizycie[emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ten czas leciZobacz załącznik 860368