madziula92
Fanka BB :)
Juz sama nie wiem ile kupić tych ubranek na rozmiar 56
jeszcze w poniedziałek pójdę do ciucholandu bo powinna być nowa dostawa i kupie jeszcze kilka ubranek
i muszę zabrać się za pranie i prasowanie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem co czujesz.. serioJa dziś też jakoś doła łapie może brak cukru mi doskwiera zjadłam 2kostki gorzkiej czekolady ale. ....to nie to samo muszę pojechać do sklepu po truskawki i zjem na podwieczorek z jogurtem
U mnie teście mnie wkurzają okropnie mieszkają nie daleko i teść wiecznie coś szuka i się kręci jak przysłowiowe go.....(oddali nam dom -a wybudowali nowy)i teraz zanim to wszystko zabiorą to z 10 lat minie z tych garaży itp itd ja prdl jak mówiłam mojemu żeby przemyślał to przeprowadzkę 20 razy to nie no to teraz ma za swoje a ja tylko się wkur....bo najlepsze jest to jak jesteśmy w domu to nawet na herbatę nie zajrza a jak tylko gdzieś pojedziemy to mój syn (nie raz zostaje bo ma w nosie z nami jeździć ma 15 lat i swój swiat)mówi że przylaza i się kręcą to tu to tam oj mówię Wam jak mnie to denerwuje przyszliby na kawę powiedzieli jak normalni ludzie to nie....a jak nie daj Bóg coś powiesz i nie trzymasz palca w du....to obraza majestatu no kuźwa nie możesz mieć własnego zdania.Zostawili 3 psy z czego 1 ich coruni ale żeby dać im jeść czy kupić coś to gdzie tam dziś już nie wytrzymałam i powiedziałam że do porodu psy mają zabrać do siebie bo ja nie mam zamiaru słuchać ich szczekania po nocach i nie daj Bóg jak wyjdę z dzieckiem na spacer żeby mi ujadaly i budziły to głupie miny stary robił a chu...można umówiliśmy się że po roku je zabiorą akurat mija rok w lipcu więc czas najwyższy się ogarnąć no to się wygadalam sory ale musialam
Ja duzo nie mam.. chce jeszcze dokupic spiochy i body na rozm.62 po sztuce ,ja mam tyle na 58,od sweterka bialego w dol to 62Juz sama nie wiem ile kupić tych ubranek na rozmiar 56jeszcze w poniedziałek pójdę do ciucholandu bo powinna być nowa dostawa i kupie jeszcze kilka ubranek
i muszę zabrać się za pranie i prasowanie
Zobacz załącznik 860676Zobacz załącznik 860677
Ja duzo nie mam.. chce jeszcze dokupic spiochy i body na rozm.62 po sztuce ,ja mam tyle na 58,od sweterka bialego w dol to 62sa to trzy spiochy i bluzaZobacz załącznik 860683
Wiesz w razie cos mam jeszcze troche ciuszkow na rozm 68to rzeczywiście nie dużoja jeszcze pójdę w poniedziałek i chyba na razie zakończę kupowanie ubranek
wyciągnę w końcu męża żeby jechać do ikei po komodę i zacznę w końcu prać i prasować
![]()
![]()
Ja właśnie mam coś takiego, kupiłam ale w sklepie stacjonarnym i trochę drożej, bo za 85zlJesli szukacie ładnych, niedrogich i z dobrej jakości kocykow takich już na chłodniejsze lato/jesień to patrzcie co znalazłam. Ile tam jest prześlicznych wzorków. Ja na pewno zamawiam z tej aukcji za miesiąc, ale jeszcze nie wiem który [emoji177][emoji7][emoji7]
Link do: LETNI DZIECĘCY KOCYK BAWEŁNIANY MINKY LAMILANI
Ja mam wizyte 30 maja i tez jestem ciekawa jaka Misia jest duza juz ,bo przeciez wg tesciowej jestem taaaka gruba..no ja rajstopki ostatnio kupiłam w pepco, pajacyka,i półśpiochy właśnie z tymi lwami pomarańczowymijak ja widziałam ile niektóre dziewczyny mają tych ubranek, to się przestraszyłam że ja prawie nic nie mam hehe
najmniej miałam na 56, rozm, 62 i 68 trochę więcej , i tylko te na razie będę prała
w ogóle zastanawiam się jaki duży będzie mój Franio
za tydzień w sobotę powinnam mieć prenatalne, o ile będzie lekarz, a jak nie to 9 czerwca
a 6 mam wizytę więc zobaczymy ile już waży
![]()
![]()

Tak tez robie na codzien ale nie kumam po cholere mi takie cos gada.. jak nie trafia w moja corke ,wtedy o te nogi jej, to teraz we mnie, jak widze po sobie ze duza nie jestem..@Ewka34 nie przejmuj się głupim babskiem olej ja. Jednym uchem wpusc a drugim wypuśc. Ale też rozumiem hormony robią swoje.