GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mi te drugie kocyki sie podobajaKtóry najlepszy według Was najlepszy ?Zobacz załącznik 860803 Zobacz załącznik 860804 Zobacz załącznik 860805
Bambus, bawełna+bambus, bawelna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi te drugie kocyki sie podobajaKtóry najlepszy według Was najlepszy ?Zobacz załącznik 860803 Zobacz załącznik 860804 Zobacz załącznik 860805
Bambus, bawełna+bambus, bawelna![]()
Przestań cały czas o tym myślećzrelaksuj się i ciesz się ciąża
I nie czytaj w internecie bo od tego można zwariować.
Muszę kupić jutro sandały na rzepy bo już przez brzuszek nie dam rady zapinać zapinek w tych co mam hahaha. Już stop nie widzę także wesoło.

jak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiemMi te drugie kocyki sie podobaja![]()
Od dzisiaj będzie poprawa
Biorę się za siebie i koniec z panikowaniem
A ja wszystkie buty założę ale tylko na stojącojak kucne i chce zawiązać lub zapiąć to się nie da
skarpetki też już mi ciężko zakładać
![]()
Bambus najlepiej. 'oddychajacy' materiał.Mi też chyba najbardziej ale bambus chyba lepszy od 50%bawelna50%bambus, nie wiem
Planuje kupić biały bo do wózka chcę zamówić taki komplet , i jak będzie za ciepło to przykryje białym który będzie pasował do podusi![]()
Zobacz załącznik 860838
Wiesz co moja mama razem z ze swoją siostrą zrobiły mojej babci (teściowej mamy)??Dzieki :* dlatego kocham gdy ma focha i do mnie nie przylazi ani nie gada do mnie.. nie lubie takich toksycznych ludzi..
To co będzie w 9miesiacuHahaha ja też już ledwo ledwo. Siadam na podłodze jak dziecko podkurczam nogi i staram się buty założyć![]()

Szkoda , że moja nie ma takich zdolnościBambus najlepiej. 'oddychajacy' materiał.
Nam moja mama teraz będzie robić kocyk bambusowy![]()
No mi już sandałki mąż zapina. W pierwszej ciąży rodziłam w zimie to mi buty wiązałTo co będzie w 9miesiacudobrze mieć kogoś kto nam te buty założy
a myślałam , że mnie to nie spotka bo dziwiłam się jeszcze jakiś czas temu dziewczynom , że gola się z lusterkiem a mnie też to czeka
![]()