Paulana
Fanka BB :)
Przy Janku kupiłam kiedyś ichni krem na odparzenia i to był super krem, ale teraz widzę go nigdzie nie ma, a szkoda.
Dlaczego? Świnka, mnie osobiście, najbardziej się podoba![]()
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Luiza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przy Janku kupiłam kiedyś ichni krem na odparzenia i to był super krem, ale teraz widzę go nigdzie nie ma, a szkoda.
Dlaczego? Świnka, mnie osobiście, najbardziej się podoba![]()
Wieksza frajdaTeż planuję, ale samą literkę imienia. Znalazłam płytę w piwnicy i wyrzynarką wytnę duże Zpomaluję i będzie super.
Osobiście lubię sama takie rzeczy robić![]()
Nie ma za co :*Wow super, dziękuje bardzo![]()
Też planuję, ale samą literkę imienia. Znalazłam płytę w piwnicy i wyrzynarką wytnę duże Zpomaluję i będzie super.
Osobiście lubię sama takie rzeczy robić![]()

Może od pogody ? Mierz sobie kilka razy dziennie..Dziewczyny mirzylam sobie teraz cisnienie bo serducho mnie lupalo... i mam 125/85 czyli nie tragicznie,aczkolwiek jestem niskocisnieniowcem.. a puls 96![]()
Tez o tym pomyslalam.. bo na mnie to zdecydowanie za duzo.. z reguly tetno mialam ponizej 70 nawet do 54,zreszta cisnienie tez ponizej 100..Może od pogody ? Mierz sobie kilka razy dziennie..
Ja przed ciążą miałam wysokie ciśnienie , później w ciąży spadło a teraz dochodzi nawet do 140/90 i jedyne co mam robić to mierzyć dwa razy dziennie także twoje cisnienie wydaje się być bardzo dobreTez o tym pomyslalam.. bo na mnie to zdecydowanie za duzo.. z reguly tetno mialam ponizej 70 nawet do 54,zreszta cisnienie tez ponizej 100..
Ja przed ciążą miałam wysokie ciśnienie , później w ciąży spadło a teraz dochodzi nawet do 140/90 i jedyne co mam robić to mierzyć dwa razy dziennie także twoje cisnienie wydaje się być bardzo dobre![]()
No i puls mam nawet 125 nieraz .. na początku się bałam ale przeglądlam internety i to podobno w ciąży normalne
Nie martw się![]()
Odpocznij , polez. A za jakiś czas zmierz jeszcze razTez o tym pomyslalam.. bo na mnie to zdecydowanie za duzo.. z reguly tetno mialam ponizej 70 nawet do 54,zreszta cisnienie tez ponizej 100..
Póki nie skacze wyżej to ciśnienie to ja jestem spokojna, mam świadomośc że w trzecim trymestrze może już być wyższeja też takie mam, nie martw sięale ja od razu się stresuję jak jak nawet sama sobie mierzę ciśnienie
i puls taki wysoki
![]()