Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro masz dietę to może i waga malutkiej będzie normalna. Ważne , zeby byla zdrowa:*Tak chodzę prywatnie bo nie chciałam powtórki krzywa wyszła na czczo 95 więc skierował mnie do diabetologa i mam dietę zobaczę w środę ile mała będzie ważyć 2 tyg będzie mniejsza niż córka co usg było wtedy w 32 zobaczymy czy będzie różnica bo dziecko od 30 tyg tyje szybciej ale się okaże czy normalnie przybiera na wadze a nie za dużo
No pięknie[emoji7]U nas łóżeczko już złożone [emoji7] przymierzałam też pościel żeby nacieszyć oko, tzn bez wypełnienia
Zobacz załącznik 861171Zobacz załącznik 861173Zobacz załącznik 861175
Bo taka opiekę biedna miałaśJak pojechałam na izbę to okazało się że mam 8 cm rozwarcia wszystko idzie dobrze i mam rodzic naturalnie jak się mąż zapytał czy cc mogę mieć to nie -(bo pani doktor panikowala po wielkości mojego brzucha że dziecko 5 kg będzie miało i pretensje ze nie znam wagi dziecka ja na NFZ miałem 3 usg i ostatnie w 32 z waga 3200g i później nie byliśmy już na usg to była obruszona powiedziałam że usg może teraz zrobić bo jeszcze bóle nie były tragiczne ale gdzie tam wysłała mnie na porodowke i później cyrki po porodzie bo mała duża i niedotlenienie miała i inne problemy mówię Wam dziękuję Bogu że wszystko jest ok.ale co się naplakalam i nachodzilam po lekarzach to szkoda gadać
Hehe na pewno maleństwa śpią teraz około 15 godzin![]()
Nie chcę mieć tej tendencjiNiektóre kobiety mają poprostu tendencje do rodzenia duzych dzieci. Mam znajoma ona szczupla maz tez, nie miala cukrzycy a pierwszy syn 4500 a drugi 4700 i oba porody sn takze ja ją podziwiam![]()

To moja cały dzień spała i właśnie się obudzilaNie wiem jak u Was ale mój Maluch już od chwili ma bardzo regularne okresy aktywności. Czytałam że często po porodzie dziecko jest aktywne w tym samym czasie co w brzuchu mamy.
Jeśli by tak było to nie będzie źle chociaż pobudki o 2 w nocy mogą byc ciężkie![]()
Aż z ciekawości zaczęłam szukać o tym informacji i wszędzie widzę że największe znaczenie ma genetyka. Dieta i owszem też ale znalazłam informacje że geny wzrostu są brane od ojca a wagi od matki.
Bardzo mi się podoba to twoje łóżeczkoU nas łóżeczko już złożone [emoji7] przymierzałam też pościel żeby nacieszyć oko, tzn bez wypełnienia
Zobacz załącznik 861171Zobacz załącznik 861173Zobacz załącznik 861175