Luiza.
Fanka BB :)
A kupiłam sobie koszulkę do karmienia, t-shirty dla mojego chłopa, lizaki dla dzieci i spodenki dla siebie, takie fajne, elastyczne. Widziałam jeszcze zajefajną tunikę na chłodniejsze dni, ale kurka różowe, no nie nałożę różowegoTez o literkach myslalammoze jak juz bede miala dodatki i posciel to sobie cos dopasuje
@Luiza. Kupilas cos ciekawego na Swiebodzkim? Ja bym nie wytrzymala chyba tego przeciskania sie miedzy ludzmi teraz a jednak nosze tylko jeden ciezarek a Ty az dwapodziwiam
Jeszcze byłam z przyjaciółką i jej facetem. Nie wiem czy to mój charakter taki jest rudny czy co? Ale im bliżej poznaję tego człowieka tym mniej go lubię, a zakupy z nimi teraz to jakieś nieporozumienie. Najgorsze jest to, że jej teraz nie powiem o swoich wątpliwościach, bo sama ją namawiałam na spotkanie z nim żeby jak najszybciej zapomniała o swoim partnerze (to był najbardziej toksyczny związek jaki miałam okazję poznać), który zginął w trakcje naszych wspólnych wakacji nad morzem...
Ichni czyli od mixa, to był na prawdę dobry kremNie wiem czy dobrze zrozumiałam Luiza"ichni" to jakaś firma czy mówisz o tym o którym wspomniałam Mixa? U nas jest cała gama tych wyrobów. Od mleczek dla kobiet, kremów do wyrobów dla dzieci.
Ostatnia edycja: