Lustysia
Fanka BB :)
No pewnie jeśli tylko jest taka możliwośćDziękuje
Też uważam ,ze pieniadze to nie wszystko i lepiej być spokojna w tych koncowych tygodniach. A 37 tydzień to już na prawdę koniec ciąży jak by nie patrzeć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No pewnie jeśli tylko jest taka możliwośćDziękuje
Też uważam ,ze pieniadze to nie wszystko i lepiej być spokojna w tych koncowych tygodniach. A 37 tydzień to już na prawdę koniec ciąży jak by nie patrzeć![]()
I wszystkiego najlepszego z okazji urodzinDziekujeee [emoji8]
Moj dzidzius jest w normie, mimo ze zjadam troche tych slodyczy i jakos super zdrowo sie nie odzywiamdo tej pory bylo powyzej normy wiec mysle, ze jeszcze wszystko moze sie zmienic
No pewnie jeśli tylko jest taka możliwośćmój mąż musi urlop planować zawsze z góry już jesienią na cały przyszły rok, No i wtedy nawet nie wiedzieliśmy, ze będziemy mieli dzidziusia w tym przyszłym roku. Zaplanowaliśmy urlop z mysla o dwóch weselach, które będą w lipcu i sierpniu. W sierpniu to już wiadomo, ze nie pojedziemy do Polski, w lipcu tez wydaje mi się to coraz mniej prawdopodobne. Wiec w sumie lepiej by było zrobic 3 tygodnie w sierpniu/wrześniu. Bo bardziej by się przydało wtedy niż dwa tyg w lipcu. W sierpniu tez ten urlop bez sensu teraz, bo od 13 do 19, a ja mam termin na 24. No ale kto to wiedział. Mój będzie próbował z kimś się zamienić, ale to okres wakacji, Wiec może być ciężko...
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i gratulacje z okazji zaręczyn[emoji16]Zaręczynowy![]()
Dzięki dziewczyny![]()
U mnie akurat wygląd nie ma znaczenia, ważne że będę to mogła zawiesić na łóżeczku bo na łóżeczku będę też miała położony przewijak.
Ja bede miec organizer na lozeczku,chociaz te koszyczki sa fajneale jakos ten organizer mi przypadl bardziej,do kąpania sprzet typu kosmetyki, beda w lazience,a do przewijania w organizerze
![]()
Podpinam się pod życzenia :** wszystkiego dobrego kochanaWszystkiego najlepszego z okazji urodzin i gratulacje z okazji zaręczyn[emoji16]
Rozmiar 74 to tak 6-9miesiecy nie ? Czyli tak styczeń/marzec/kwiecień wypada. Który rozmiar dziecko nosi najdłużej ?
Pytam bo mam 56,62,68 i chyba jak coś mi się spodoba to będę kupowała na 74 tylko też żebym nie nakupila sukienek lub letnich rzeczy a wyjdzie na to , że 74 będzie miała przez zimęto chyba bezpiecznie kupować tylko spodnie i body nie ?
Bo w to dziecko się ubierze zawsze
![]()
Podpinam się pod życzenia :** wszystkiego dobrego kochana [emoji173]️