Fiorna
Fanka BB :)
Super zakupdosyć długo czekacie
![]()
Nie mieli go akurat na stanie ale nam to pasuje bo mamy pewność że ten wózek będzie na nas czekał na magazynie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super zakupdosyć długo czekacie
![]()
Ślicznyile zapłaciliście ? I który to model bebetto ?
Nie wiem dokładnie jak tam jest z tą umową, z tą pracą. Nie wnikam bo to wszystko jest pogmatwane. Zajmuje się tym K i wierzę , że wie co robi. Dlatego nawet nie chce rozwijać tego tematu bo może się okazać , że jest inaczej niż mówię. Przyjedzie muszę z nim porozmawiać na ten temat. Tyle wiem , że warunki są do d. I byle by jak najszybciej mógł zmienić firmę.No to tym bardziej... podpisywać, coś czego się nie czytało i nie dostało do ręki... dziwne bardzo[emoji4]
W takim układzie rozumiem że macie model związku ze to facet zajmuje się takimi rzeczami ? Bo kurcze u nas jest tak że to ja musze mieć głowę na karku i zajmować się wszystkimi umowami , płatnościami itp... myślałam że inaczej być nie może a tu proszęNie wiem dokładnie jak tam jest z tą umową, z tą pracą. Nie wnikam bo to wszystko jest pogmatwane. Zajmuje się tym K i wierzę , że wie co robi. Dlatego nawet nie chce rozwijać tego tematu bo może się okazać , że jest inaczej niż mówię. Przyjedzie muszę z nim porozmawiać na ten temat. Tyle wiem , że warunki są do d. I byle by jak najszybciej mógł zmienić firmę.
Ja na jego miejscu upewnilabym sie w urzedzie,zusie itd czy wszystko jest placone,patrzac co robi taki pracodawca..Nie wiem dokładnie jak tam jest z tą umową, z tą pracą. Nie wnikam bo to wszystko jest pogmatwane. Zajmuje się tym K i wierzę , że wie co robi. Dlatego nawet nie chce rozwijać tego tematu bo może się okazać , że jest inaczej niż mówię. Przyjedzie muszę z nim porozmawiać na ten temat. Tyle wiem , że warunki są do d. I byle by jak najszybciej mógł zmienić firmę.
U nas ,oboje sie tym zajmujemy.. i dbamy o to razemW takim układzie rozumiem że macie model związku ze to facet zajmuje się takimi rzeczami ? Bo kurcze u nas jest tak że to ja musze mieć głowę na karku i zajmować się wszystkimi umowami , płatnościami itp... myślałam że inaczej być nie może a tu proszęmój to nawet by nie wiedział gdzie umowę o pracę ma położona
![]()
U nas by się raczej to nie sprawdziło. Zawsze ja dbałam o wyżywienie w domu a ostatnio mąż bo ja leżę. No i wydawało mi się że nadal ja dbam o listę zakupów i tym sposobem mamy 3 margaryny w lodówceU nas ,oboje sie tym zajmujemy.. i dbamy o to razem![]()
Witamy na pokładzie kolejną sierpnióweczkę ☺
To ile dzidzia teraz waży? Jak to Twoje pierwsze dziecko to nacięcia podejrzewam że i tak nie unikniesz. Chociaż słyszałam o różnych masażach olejkami uelastyczniającymi ale spytam na kolejnej wizycie gina ile w tym prawdy.
Hyhyhy jesli chodzi o rachunki,papiery itd to razem,wyzywienie jak narazie ja.. ale gdybym zaniemogla to i tak by sie pytal co kupic.. ciuchy tez ja ,baa nawet mi sie pyta co ma dla siebie kupic i czy jest okiU nas by się raczej to nie sprawdziło. Zawsze ja dbałam o wyżywienie w domu a ostatnio mąż bo ja leżę. No i wydawało mi się że nadal ja dbam o listę zakupów i tym sposobem mamy 3 margaryny w lodówcebo poprosiłam mamę by kupiła a mąż akurat wtedy zaczął dbać o wyżywienie
![]()