oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Bo one są od 34 tyg no chyba że sie zmieni w ustawieniach termin porodu na szybszyA mi nic nie przyszłoprzedtem miałam oliwkę za grosz ale o pampersach mnie nie powiadomiła aplikacja :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo one są od 34 tyg no chyba że sie zmieni w ustawieniach termin porodu na szybszyA mi nic nie przyszłoprzedtem miałam oliwkę za grosz ale o pampersach mnie nie powiadomiła aplikacja :/
Mi się podoba ten sposób łatwego wpinania i wypinania fotelika, bo chcemy wozic go później na stalazu wozka. A tak zapinać i rozpinać te pasy za każdym razem, foteliki chyba nie tak łatwo się zapinaKosztował 499 zł, my mamy bez bazy - mój nie jest przekonany do nich więc nie braliśmy![]()
Łatwo się zapina fotelikMi się podoba ten sposób łatwego wpinania i wypinania fotelika, bo chcemy wozic go później na stalazu wozka. A tak zapinać i rozpinać te pasy za każdym razem, foteliki chyba nie tak łatwo się zapina![]()
Mi się podoba ten sposób łatwego wpinania i wypinania fotelika, bo chcemy wozic go później na stalazu wozka. A tak zapinać i rozpinać te pasy za każdym razem, foteliki chyba nie tak łatwo się zapina![]()
To, ze dużo kosztuje to prawda :/ drugie tyle co fotelik... jednak mam wrażenie, ze w tym jakos tak bezpieczniej, czy się myle?Łatwo się zapina fotelikbaza okropnie dużo kosztuje dlatego my też się na nią nie zdecydujemy. Córka ma teraz fotelik na ISOFIX ale to już ten dorosły - ostatni i tam po prostu jest mocowanie a nie baza.
Myślę że bezpieczniej,fotelik jest zamontowany do samochodu lepiej niż na samych pasach. Często rodzice na pasach źle montują foteliki a na bazie nie da się go źle zamontowac. Także jeśli tylko macie na to to kupujcie.To, ze dużo kosztuje to prawda :/ drugie tyle co fotelik... jednak mam wrażenie, ze w tym jakos tak bezpieczniej, czy się myle?
RozumiemNiez corcia mam zdjecia usg ,z druga tez, a wystarczy mi to ze bedzie ze mna na codzien
jak narazie wszystko jest dobrze.. inaczej by mi powiedzial
a ktg mam co dwa tyg przy wizytach,jesli teraz bede jezdzic co tydz. to ktg bedzie co tydz.
![]()
Extra wygladają te lampeczkiChwilkę mnie tu dziś nie było i ile stron do nadrobienia, zaraz będę czytać i odpisywać na bieżąco
Ja o 17 byłam z pieskiem i mam taki grzebień i go wyczesalam porządnie to tyle sierści i futra schodzi z niego, że będę go teraz tak codziennie czesać.
Później byliśmy w biedronce po pare chemicznych artykułów. Wróciłam to wzięłam się za pranie wszystkich pieluch tetrowych, flanelowych i piżam do szpitala, bo tak w połowie czerwca będę już pakowała torby do szpitala i na wyjazd nad morze je na pewno weźmiemy na wszelki
A tak się prezentują lampki wieczorowa pora, obok lustro i oczywiście pełno prania i rogal do karmienia i poszewka na niego
Zobacz załącznik 861914Zobacz załącznik 861915
Dziękuje za poradę, jest to dla mnie naprawdę istotneMyślę że bezpieczniej,fotelik jest zamontowany do samochodu lepiej niż na samych pasach. Często rodzice na pasach źle montują foteliki a na bazie nie da się go źle zamontowac. Także jeśli tylko macie na to to kupujcie.
Ja widze na tym foteliku córki że on się trzyma samochodu nawet jak ona się rusza jak nie są zamontowane na ISOFIX to jak dzieciaki szaleją to fotelik razem z nimi.