aniaczarnula
Fanka BB :)
Tak tylko do tej pory termin z USG zgadzał się z terminem z OM. A teraz ponad tydzień różnicyŻaden klocekja tez mam 31 tydzień i moja wazy ponad 1,7 kg i lekarz powiedział, że to normalny wzrost
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak tylko do tej pory termin z USG zgadzał się z terminem z OM. A teraz ponad tydzień różnicyŻaden klocekja tez mam 31 tydzień i moja wazy ponad 1,7 kg i lekarz powiedział, że to normalny wzrost
![]()
Śliczna buziuniaCześć dziewczyny. Przepraszam ze tak rzadko się tu udzielam Ale przez te pogodę spędzam niemal całe dnie z córcia na dworze a przy niej grzebanie w necie jest niemożliwe. Ale staram się wieczorami poczytać troszkę co u Was slychac
Chciałam jednak podzielić się z Wami zdjęciem twarzyczki mojej coruni . Rozpływam się nad nim.
Zobacz załącznik 862082
Dziękuje
Ja myśle, ze te upały tez maja w tym swój udział... Najchętniej poszłabym spac, ale mam jeszcze trochę do zrobienia dziś w domu, może nie padnę![]()
NieNie prasujesz tych malutkich też początek ?
Nie wiem może na NFZ jest inaczej, nawet nie wiedziałam, ze refundują te badanie jak wszystko jest w porządku. Ja płaciłam nie mała kwotę za prenatalne 260zl, ale byłam bardzo zadowolona. Zreszta to było z polecenia mojej polskiej gin. Jak ktos jest ze śląska to mogę szczerze polecić klinikę w Tychach![]()
Na NFZ badania prenatalne są refundowane tylko dwa pierwsze i to też dla kobiet po 35 roku życia i w jakichś innych, szczególnych przypadkach, ale nie powiem dokładnie jakich, bo po prostu nie wiem.Ja akurat chodzę prywatnie, ale też słyszałam, że na NFZ są tylko 2 pierwsze, a trzecie już nie. Bo ono nie jest obowiązkowe.
Ja sobie dzisiaj kupiłam największy tamborek jaki był w pasmanterii i będę mogła działać z obrazkiem dla dziewczynek, nad łóżeczkaA kupiliśmy małej do pokoiku jeszcze taki obrazek na ścianę i Bartek dziś powiesi![]()
A to dopiero początek... pomyślę, że najgorszy będzie lipiec, a ja nad wodę nie będę mogła się ewakuować...Nie mam już sił do tych upałów. Nie lubię upałów a teraz w ciąży to już w szczególności. Nie wiem jak ja wytrwam do 26.08.
Hej Kobietki [emoji4] lepiej późno niż wcale. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 18 sierpnia i jestem z Warszawy.
WitajHej Kobietki [emoji4] lepiej późno niż wcale. Chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 18 sierpnia i jestem z Warszawy.