Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie puchnę, ale to pewnie kwestia czasu....Dziewczyny puchnięcie ? Ja mam od kilku dni opuchnieta jedną nogę. Wyglądam jakby mnie w stopę pszczoła ugryzła![]()
Pięknie[emoji16]udanej sesji[emoji16]Ja uciekam wieczorem się odezwę po sesji [emoji7]
Teraz jedziemy do teściowej, a potem na sesję :*
Tak się wystroiłam , a dziewczyna będzie miała jeszcze inne kieckiZobacz załącznik 862395
Haha no nie gadaj, że pudełkują dzieci[emoji16][emoji16] czego Finowie nie wymyślą [emoji16]Czegos takiego jeszcze nie widziałam pudełko dla dzieciZobacz załącznik 862398 Zobacz załącznik 862399
Nie ma za co :* a powiedz mi jeszcze, jaka grubość kocyka do wózka wzięłaś ?Moje zamówienie już wczoraj zostało wysłanejestem w szoku bo pisała 3-6 dni roboczych, bo jednak troche tego było, a dokładnie po dwóch było już wysłane. Także porządna firma. Dziękuje za polecenie ;*
My jutro składamy łóżeczko i też myślałam żeby uprać pościel, ale co z nią później zrobić ? Chowasz w folię jakaś ?A do mnie moze materacyk zawita jutro i posciel,wypralabym i mialabym z glowy![]()
Ktoś zdrowy na umyśle wkłada w toto dzieci?Czegos takiego jeszcze nie widziałam pudełko dla dzieciZobacz załącznik 862398 Zobacz załącznik 862399
Masakryczne te pudełkaKtoś zdrowy na umyśle wkłada w toto dzieci?
Mam wrażenie, że posiadam mniejsze płuca, średnio mi się oddycha. Nie wspominam nic na temat wpływu temperatury...
A tak poza tym, to agrestu bym zjadała
No i mój K na 90% przez najbliższe 4-5 mcy będzie pracował na miejscu
A stópencje mam jak baloniki, nic nie pomaga, leżenie, siedzenie, po prostu mam opuchnięte stopy i kostki... ale tak w każdej ciąży miałam na tym etapie.
Byłam wczoraj w Pepco i kupiłam spodenki,body na 74 i zawieszke do wózka/fotelika misia fajny bo ma szeleszczace nóżki i lapki ,dla córeczki kolezanki . Były też inne zwierzątka i chyba swojej małej też kupie taki zawsze gdzieś się przyczepi
Chciałam dla swojej niuni coś kupić ale nic fajnego nie było na mniejsze rozmiary i kupiłam tylko pieluchę i koszyk na pampersy może czy tam jakieś pierdołyZobacz załącznik 862448 Zobacz załącznik 862449 Zobacz załącznik 862445 Zobacz załącznik 862446
My jutro składamy łóżeczko i też myślałam żeby uprać pościel, ale co z nią później zrobić ? Chowasz w folię jakaś ?