Diavatolog też tak mówiła ale narazie rtg nie mogę więc leczą mnie tym czym mogą gin mówił że jak nie minie po tyg katar to mam pójść do przychodni wtedy będą myślećMoże masz problemy z zatokami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Diavatolog też tak mówiła ale narazie rtg nie mogę więc leczą mnie tym czym mogą gin mówił że jak nie minie po tyg katar to mam pójść do przychodni wtedy będą myślećMoże masz problemy z zatokami?
U nas tez ciepło.. ratunek to zaraz jakiś prysznic rozbudzający, ogarnę się teoche, pójdę z pieskiem na dwór i od razu go wyczesze i do pepco tylko do pokoiku małej po lampkę taka stojąca chmurkę na regał i wracam do domku się chłodzić miska z zimna woda na stopy
U nas 31 tydzień, za 2 dni zaczynam 31 czyli 32, więc już 8 miesiąc [emoji5]
Mniaaaaam [emoji7]U mnie takie śniadanko, rozpieszczamy się na dzień dziecka hah Zobacz załącznik 862559
Diavatolog też tak mówiła ale narazie rtg nie mogę więc leczą mnie tym czym mogą gin mówił że jak nie minie po tyg katar to mam pójść do przychodni wtedy będą myśleć
U mnie też upał niesamowity, rano zawiozłam męża do pracy, po drodze podjechałam do biedry na szybkie zakupy i do domu. A czuję się jakbym 10km przeszładziewczyny u mnie znowu zapowiada się dzisiaj upał..już nie mam siłya dziś zaczynam 29 tydzień
(28+1)
ten czas tak szybko leci ;D już się nie mogę doczekać środy, ciekawe ile maluch waży
![]()
ja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadęchcę kupić dla siebie cienki szlafrok
i zapomniałam jeszcze o pojemniku na smoczek
gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi
![]()
![]()
![]()
ja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadęchcę kupić dla siebie cienki szlafrok
gdzie mogę kupić? apteka? byłam na chwilę na polu i strasznie jest gorąco..8 miesiąc jak to super brzmi
![]()
![]()
![]()
Kup sobie taki zestaw irigastin z butelka do rozróżnienia tego proszku i co 2 gi dzień rób sobie płukanie nosa/zatok![]()
Ja kupiłam pojemnik na smoczek na smyk.comja też zamierzam wybrać się do pepco, może jutro pojadęchcę kupić dla siebie cienki szlafrok
![]()
![]()
![]()