Biedroneczka10
Fanka BB :)
U nas straszy burza ale póki co ani kropla nie spadła. Ja dzisiaj jestem wykończona nawet nie wiem czemu aż tak bardzo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ŚlicznaMoja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostalai zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
No właśnie hahaAle slicznaja bym pewnie w jej wieku na glupoty wydała
![]()
Mam nadziejęA pewnie nagle wystrzela po porodzie, zobaczysz![]()
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/taki mam zamiar ale jak to wyjdzie to się okaże. Jeśli wytrzymam do 38 też nie będzie tragedii Ale jak tu leżeć i odpoczywać przy dwójce dzieci i braku męża u boku :/
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?Taki, taki zamówię rozmiar. Jeden czarny, drugi ten beżowy i starczy
Ja na wyjście tylko takie, w domu to bez stanika wolność i swoboda hahah![]()
Ja nigdy nie widzę twoich zdjecZobacz załącznik 862755Zobacz załącznik 862756Zobacz załącznik 862757Zobacz załącznik 862758
A tutaj pare ostatnich drobiazgów z pepco do pokoiku małej
chmurka 15 zł , słoiczek 5 zł, haczyki po 5 zł, a ramka 4 zł z Kik![]()
Tyle , że ja zawsze miałam małe i myślałam , że w ciąży podrosną :/ a tu nic.. a jak jeszcze się zmniejsza po karmieniu to masakraCoś jak u mnie masakra
I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]
DziekiŚlicznaja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek
No właśnie haha
Mam nadzieję
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?
Ja nigdy nie widzę twoich zdjec![]()
Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
A mi dzisiaj przyszlo i lozeczko i materacykJa chyba poczekam jednak na materacyk.. [emoji14]
Bylam tam ale drogo mieli.. i nic w promocji ciekawego nie widzialam,tzn kazdy ma inny gust no i byc moze juz wykupione![]()
Bardzo mozliwe ze masz przez swoje doswiadczenia taka awersje do kurzuBardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję![]()
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar