Ja zrobiłam z wisniami identyczne i zostały moim lasuchom 4 kawałki tak im smakowało@Luiza. Też lubię ciasta z tej stronki[emoji16]dzisiaj jedno robiłam[emoji16]Zobacz załącznik 863121 z truskawkami[emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobiłam z wisniami identyczne i zostały moim lasuchom 4 kawałki tak im smakowało@Luiza. Też lubię ciasta z tej stronki[emoji16]dzisiaj jedno robiłam[emoji16]Zobacz załącznik 863121 z truskawkami[emoji7]
Kurde to dzień po mnie termin miała...Z tego co widzę to 28+3 więc wydaje mi się że duże dziecko jak na ten okresDziewczyna napisała na Facebooku że miała jakaś infekcje :/ już druga urodziła przez to dziadostwo
Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się ok i żebyś szybko wróciła do domu :*Hej dziewczyny, od wczoraj pobolewal mnie brzuch i dzisiaj pojechałam na IP. Zostawili mnie, podali kroplówkę i leżę. Przynajmniej do poniedziałku muszę tu być:/
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok. A coś konkretnie Ci powiedzieli? Skurcze porodowe? Ważne że już jesteś pod opieką.Hej dziewczyny, od wczoraj pobolewal mnie brzuch i dzisiaj pojechałam na IP. Zostawili mnie, podali kroplówkę i leżę. Przynajmniej do poniedziałku muszę tu być:/
Trzymaj się cieplutko a my trzymamy kciuki żebyś wyszła w poniedziałekZbadali mnie, z mała wszystko w porządku ale brzuch sie bardzo stawia i ciagle jest dzisiaj napiety. Mam zakaz dotykania brzucha [emoji30] kroplówka ma pomoc i jeszcze luteinę dopochwowo dostałam i zrobili wymaz z pochwy [emoji22]

Hej dziewczyny, od wczoraj pobolewal mnie brzuch i dzisiaj pojechałam na IP. Zostawili mnie, podali kroplówkę i leżę. Przynajmniej do poniedziałku muszę tu być:/
U mnie zapalenie w cytologii gin potraktował jako infekcje i dostałam globulki.Ale pysznosci pieczecieja mam kupny jablecznik
Ta dziewczyna miala infekcje a ja sie zastanawiam co oznacza zapalenie w wyniku cytologii? Miala ktoras z Was? Robiona byla iles tygodni temu ale stwierdzilam, ze skoro lekarz nic nie mowil to chyba jest ok. Teraz zaczynam sie martwic