Paulana
Fanka BB :)
Ja zawsze ulotki czytam każdego leku zanim wezmę [emoji23] nawet jak mam dawkowanie itp [emoji23]
Ale mnie tak mama pielęgniarka wyczuliła [emoji23]
Ulotki też czytam od góry do dołu ale tam info o palcu nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zawsze ulotki czytam każdego leku zanim wezmę [emoji23] nawet jak mam dawkowanie itp [emoji23]
Ale mnie tak mama pielęgniarka wyczuliła [emoji23]
Mnie to czeka dopieroMy dziś sprzątamy w szafach, przekładamy ciuchy do nowej itd. niedługo ruszę do biedry po płyn do prania i zaczynam od kołderek, poscieli, kocy. Jest tak gorąco w kuj-pom że ledwo żyjemy.Miłej niedzieli wam życzę.
Nie mogę uwierzyć że już niedługo życie nam się zmieni o 180 stopni![]()
A może tak być przecież że Ty pierwsza urodzisz a ja parę dni po Tobie , nie wiadomo jak to bedzieJa mam termin 4 dni po Tobie chyba, więc prawie tak samocieszy mnie to że już 80%
![]()
Tutaj w ulotce co znalazłam online pisze że zaleca się aplikacje palcemUlotki też czytam od góry do dołu ale tam info o palcu nie było![]()
Tutaj w ulotce co znalazłam online pisze że zaleca się aplikacje palcem
Chyba że masz jakąś inną ulotkęZobacz załącznik 863446
Na pewno nie chcesz ?Myślałam że chce ale jednak nieniech ktoś inny skorzysta. Zapomniałam że mam
[emoji14]
Eh..teraz to juz tak będziemy sie czuły..Ja byłam z mężem na kabarecie to nie mogłam juz wytrzymać godziny na słońcu, kręgosłup bolałBylismy nad jeziorkiem.. jednak nie moge dlugo juz chodzic..meczylam sie okrutnie
co chwile stawalismy bo nogi mnie bolaly i kregoslup,a pozniej brzuch.. no i zjadlam hamburgera a pozniej dojadlam corki spagetti [emoji14] teraz leze.. jesli juz nad jezioro to tylko aby polezec na kocu
![]()