Anulaa88
Fanka BB :)
No to super[emoji16]u mnie e pracy takie coś jest niewykonalne[emoji20]Do mnie właśnie zadzwonili z kadr że dostałam 250 netto podwyżki w pracy.. co z tego jak odczuje to dopiero po powrocie do pracy..szkooda.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to super[emoji16]u mnie e pracy takie coś jest niewykonalne[emoji20]Do mnie właśnie zadzwonili z kadr że dostałam 250 netto podwyżki w pracy.. co z tego jak odczuje to dopiero po powrocie do pracy..szkooda.
Wydaje mi się , że w przypadku kiedy umowa kończy się przed dniem porodu to z automatu pracodawca przedłuża ją aneksem z zapisem właśnie "do dnia porodu". Ja tak miałam w pierwszej ciąży ☺ nie może Ci przepaść macierzyński, jeśli zaszłaś w ciążę mając umowę☺
Cytryne mozesz tez zagotowac w czajniku,pozbedziesz sie kamieniaMi gienio każe brać żebym ciśnienia nie miała wysokiego, bo brzuch mi nie twardnieje, a jak już to góra ze 3 razy w ciągu dnia. A skurcze łydek mam mimo magnezu, ostatnio tak mnie w nocy chwyciło, aż do stopy i dziwny kształt przybrała (baletnicy)
Oj, niedobrze. Ważne, że pod opieką jesteś, trzymam kciuki i wracaj szybko do domu.
U mnie na szczęście, od marca jest zmywarka. Na starym mieszkanku nie było miejsca na nią, a teraz spokój. Szczególnie jak mój Krzysiek zaczyna gotowaćPo nim kuchnia wygląda jak by ją tajfun przeleciał.
Ja na obiad mam wczorajszy rosół, także dzisiaj dogotowałam makaronu i po sprawie.
Dobrze wiedzieć, mi często cytryna zostaje jak K jedzie do pracy. Teraz nie będzie pleśniała tylko zrobi dobry uczynek w kiblu
Spróbuj namoczyć w wodzie z sodą, w wodzie z mydłem lub w wodzie z octem, albo kup lovela odplamiacz (mi vanish gie pomagał).
Już miałam jakiś czas temu, to napisać, ale kompletnie mi wyleciało z głowy. Macierzyńskie. To jest cholera jasna chore, że kobieta musi się bać czy je będzie miała czy nie, naturalnie mowa o pracującej kobiecie, niezależnie od rodzaju umowy. Zapierdziela człowiek jak osioł, odprowadza haracz w postaci składek na różne dziwne rzeczy i nie dość, że może nie dostać czegoś tak oczywistego jak macierzyńskie, to jeszcze jak piszecie w wysokości 80 lub nawet 60% ... nie do pomyślenia. Ja pracowałam na umowę zlecenie przez całą moją karierę, ale tam to przynajmniej miałam wyliczoną średnią z całego roku, ale nie powinno być tak w przypadku umowy o pracę. A potem się dziwią, że młodzi nie chcą dzieci mieć.
A to to już w ogóle jest chamstwo w państwie.Eh no tak to właśnie jest..mnie za każdym razem jak przyjmowali do pracy w przedszkolu to ciągle było pytanie czy nie jestem w ciąży, albo czy nie planuje także wiesz..to świństwo jest.. ;/
U mnie tez nieNo to super[emoji16]u mnie e pracy takie coś jest niewykonalne[emoji20]
Dziewczyny czy wy liczycie ruchy dziecka? Czytam, że w fazie aktywnej powinno być ich minimum 10 w ciągu max 0,5godziny. Mam wrażenie, że od soboty mała się mniej rusza i już zaczynem fiksować.