A który lekarz wypisuje opiekę na żonę, bo jak rodziłam 2 lat temu to mój gin niechciał wypisać.Nie może więcej. W roku przysługuje 14 dni zwolnienia na bliskiego członka rodziny i to właśnie to lekarze wypisują.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A który lekarz wypisuje opiekę na żonę, bo jak rodziłam 2 lat temu to mój gin niechciał wypisać.Nie może więcej. W roku przysługuje 14 dni zwolnienia na bliskiego członka rodziny i to właśnie to lekarze wypisują.
O widzisz ja u nas nie widziałam [emoji23] albo ślepą jestem.
No właśnie siostra pracuje w parabanku i też tak mówiła, ale chciałam jeszcze kogoś spytać.. więc będziemy musieli w lipcu pytać o pożyczkę na dowód a duży kredyt dopiero w Niemczech jak już przejdzie do innej firmy.. ale tak nie lubię parabanków.. bo oddaje się drugie tyle :///W Polsce na zagraniczne zarobki raczej nie uda wam się wziąć pożyczki/kredytu. Tak wiem, bo mama mojego Bartka pracuje w bankowości w Niemczech już od wielu lat, on sam od 2 lat w PL firmie i kredyt dopiero będziemy mogli wziąć tam i to i tak jak Bartek po tej swojej umówie na rok dostanie następna na rok i dopiero po tej nastepnej na rok jak podpiszą z nim na czas nieokreślony to wtedy może wziąć kredyt.
Już na początku lipca byś chciała ?Nie, takiej długości średniejnie chce dziecka uszkodzić i sobie krzywdy zrobić.
Ja zaczęłam 32 tydzień i tez mam nadzieje, ze za miesiąc urodzę![]()
Już na początku lipca byś chciała ?![]()
Jestem tydzień za mną a 28tydzien zaczynam 7 lipca![]()
No właśnie z tym jest problem bo lekarze nie chcą tego wypisywać. Czasem w szpitalu wypisują , a czasem trzeba iść do internisty i on wypisze. Ale nie wiem czy którykolwiek ma obowiązek wypisać jeśli uważa że zwolnienie nie jest konieczne.A który lekarz wypisuje opiekę na żonę, bo jak rodziłam 2 lat temu to mój gin niechciał wypisać.
Pięknie [emoji7]Nie moglam sie postrzymacbaldachim bedzie wyzej
i stabilniej umocowany
Zobacz załącznik 863798 Zobacz załącznik 863799 Zobacz załącznik 863801 Zobacz załącznik 863802
U nas w szpitalu (4 lata temu ) pytali przed wypisem czy tacie wypisywać opiekęNo właśnie z tym jest problem bo lekarze nie chcą tego wypisywać. Czasem w szpitalu wypisują , a czasem trzeba iść do internisty i on wypisze. Ale nie wiem czy którykolwiek ma obowiązek wypisać jeśli uważa że zwolnienie nie jest konieczne.