G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gdzie macie rozstępy ? Ja wczoraj zauważyłam , że zrobiły mi się na pośladkachmam nadzieję , że cały tyłek taki nie będzie
kupiłam dzisiaj krem z bielendy ale wątpię żeby pomogło
![]()
Jak szyjka sie nie skraca ani nic sie nie dzieje to ciezko bedzie ja wygonic
Też tak próbowałam z synem i urodził sie 2 tygodnie po terminie haha
Zresztą im dluzej w brzuszku tym lepiej, do terminu chociaz![]()
Ja bym chciała urodzić powiedzmy między 20 lipca A końcem miesiąca. Ale ja nie do końca wierzę w te cuda wywoływania i wypedzania z brzuszka... oczywiscie zasada 3×s i inne na pewno wzmaga czynności skurczowe ale jakoś wątpię by mogły podnieść je na tyle by zacząć poród ...
Nasienie męskie pomaga wywołać skurcze i poród, bo ma taki składnik, który pobudza tam w środku wszystko. Mycie okien, bo jak się wysoko podnosi ręce to tez krew ma szybsze ciśnienie i tez wszystko pobudzi tak samo chodzenie po schodach itd

Jasne, akurat niezawsze im dłużej tym lepiej, np z ciąża bliźniacza lepiej jak wcześniej się pomoże urodzic, bo często jedno dzieciątko zJada więcej pokarmu i jest w ok, a drugie za mało przybiera. No tak, ja czytałam gdzieś, że składająca się szyjka i łożysko niezawsze świadczą o zbliżającym porodzie, bo nagle szyjka z dnia na dzień może się duuuzo obniżyć i wody mogą odejść i bach. Ja mam jednak nadal marzenie, ze 37-38 chce urodzić i będę robiła dużo w tym kierunku żeby tak było. Okna, schody, seks, ananasy hah![]()
Ja to wszystko wiemNasienie męskie pomaga wywołać skurcze i poród, bo ma taki składnik, który pobudza tam w środku wszystko. Mycie okien, bo jak się wysoko podnosi ręce to tez krew ma szybsze ciśnienie i tez wszystko pobudzi tak samo chodzenie po schodach itd
Ja się nacierałam masłem z perfecty na rozstępy a i tak mi się zrobiły na brzuchu.. Ale rozmawiając z koleżankami one miały w różnych miejscach np na piersiach, pod pachami lub właśnie pośladki i pupa