Luiza.
Fanka BB :)
A to pewnie po przygodach z Indianą Jones'em, też mi się zawód podobał, ale nie miałam go w planach naukiMam nadzieje ze Twojemu jak i mojej sie uda i pojda w to co lubia
Ja chcialam od dziecka byc archeologiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to pewnie po przygodach z Indianą Jones'em, też mi się zawód podobał, ale nie miałam go w planach naukiMam nadzieje ze Twojemu jak i mojej sie uda i pojda w to co lubia
Ja chcialam od dziecka byc archeologiem![]()
W jagodzinach masz najwiecej kleszczy, wiec badz ostroznaDziewczyny jak myślicie mogą już być jagody w lesie ?
nudzi mi się i chyba pojadę do lasu .. wczoraj wyrywalam chwasty w ogródku a teraz coś innego bym porobiła dla odmiany![]()
A faktycznie kleszcze ..W jagodzinach masz najwiecej kleszczy, wiec badz ostroznau nas jeszcze nie ma jagod
![]()
Hyhy nie, zawsze krecilo mnie co bylo kiedys,przeszlosc itd bardzo interesuje mnie sredniowiecze.. mimo ze smierdzialo tam strasznieA to pewnie po przygodach z Indianą Jones'em, też mi się zawód podobał, ale nie miałam go w planach naukico innego Indiana i ten jego krzywy uśmieszek.
Mi coraz mniej się chce gotować :/ jeszcze jak te upały są to tragedia..bo mam strasznie gorąco w mieszkaniu..
Ja z historią się nigdy nie lubiłam, mimo mojego upodobania do gatunku fantasy. Nie umiałam zapamiętać dat, bitew, gdzie, po co, na co i dlaczego? Dla mnie nuuuuda i podziwiam ludzi, którzy to studiująHyhy nie, zawsze krecilo mnie co bylo kiedys,przeszlosc itd bardzo interesuje mnie sredniowiecze.. mimo ze smierdzialo tam strasznieinteresuje mnie tez nasza historia z przed chrztu polskiego
Nasza Lechia slowianska
![]()
Mega ciekawa ta jego zmiana[emoji4] i perspektywa też niezła[emoji4]oby tak dalej!Do takiego chlebka jeszcze ogóreczek kiszony i więcej do szczęścia nie potrzeba.
Mój starszy syn właśnie zrezygnował z pomysłu uczenia się pod Wrocławiem, wpadł na lepszy pomysł: technik logistyk z innowacją pedagogiczną: SŁUŻBA W WOJSKU!
Nie powiem, ciekawa perspektywa, ale żeby ten jego słomiany zapał nie wypalał się tak szybko i do tej szkoły się dostał i wytrwał do końca nauki![]()
Mam nadzieję, że jak się dostanie (oby się dostał), to wytrwa do końca i spodoba mu się to na amen i na cacy.Mega ciekawa ta jego zmiana[emoji4] i perspektywa też niezła[emoji4]oby tak dalej!
raczej nie ma bynajmniej u mnie bo w weekend bylam w lesie zobaczyć bo córcia lubi z cukremDziewczyny jak myślicie mogą już być jagody w lesie ?
nudzi mi się i chyba pojadę do lasu .. wczoraj wyrywalam chwasty w ogródku a teraz coś innego bym porobiła dla odmiany![]()
I jeszcze taki 70 już z przesyłkąSporo, ale bardzo ładny![]()