Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mowilam, bez spacjiudalo się ;o jakim cudem, tyle razy próbowałam ;o zaczarowałas moje forum? [emoji23]
Wiesz gdzie masz prad? I wiesz jak wygladaja korki?Zobacz załącznik 864242 Ja właśnie jestem, a raczej byłam w trakcie gotowania obiado-kolacji i przestała mi działać kuchenka i piekarnik, coś jakby korki wywaliło, ale tylko w kuchni ;o nie znam się na tym, czekam aż mąż wróci, a jedzonko nie wiem o której będzie :/
U mnie wszystko działa, siedzę na aplikacji[emoji16]Moich nie widac tylko serduszko.. [emoji173]
Mi apka zacina.. :]U mnie wszystko działa, siedzę na aplikacji[emoji16]
I ty masz teraz zaznaczyć na co się zgadzasz ?
Ja zawsze zamykam wszystko jak są mega upały, żeby te ciepło nie wpadło... Nawet rolety zamykam i siedze jak w jaskini [emoji23][emoji23][emoji23]Tez mam goraco w mieszkaniu gdy garówa na dworze.. mam wszystkie okna wtedy otwarte.. ale nic to nie daje.. :/
Ja robie przeciag i siedze w zachodnim pokoju gdzie chlodniej trocheJa zawsze zamykam wszystko jak są mega upały, żeby te ciepło nie wpadło... Nawet rolety zamykam i siedze jak w jaskini [emoji23][emoji23][emoji23]
NicCo robicie smacznego na kolacyjke?