miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Co robicie smacznego na kolacyjke?
Ja tak za 1,5 h zjem pół makreli i bułka z masełkiem, pomidorkiem i cebulka
Teraz czytam książkę, za 1 h prysznic i wyjście z pieskiem i kolacja przy serialu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co robicie smacznego na kolacyjke?
Nasze przesyłki dotarły[emoji16]Zobacz załącznik 864251Zobacz załącznik 864252
Szybkie spaghettiCo robicie smacznego na kolacyjke?
Dobra macie emoji od jeden do 30Test.. [emoji1] [emoji2][emoji3][emoji4][emoji5][emoji6][emoji7][emoji8][emoji9][emoji10][emoji11][emoji12][emoji13][emoji14][emoji15][emoji16][emoji17][emoji18][emoji19][emoji20][emoji21][emoji22][emoji23][emoji24][emoji25][emoji26][emoji27][emoji28][emoji29][emoji30]
Sorry za "nie temat"![]()
Zakreslasz lub kółeczko zamalowujesz ?
Ja będę robiła za dwa tygodnie![]()
A zgadzasz się na przebicie wód płodowych ? Chyba to nie jest nic złego żeby się nie zgodzić nie ?
ŚliczneNasze przesyłki dotarły[emoji16]Zobacz załącznik 864251Zobacz załącznik 864252
W poniedziałek idę na pobranie krwi , muszę zrobić morfologie, zanieść mocz , zawsze czekalam w kolejce aż wyświetli się mój numerek, ale teraz tak myślę czy by wejść bez numerka i czy pielęgniarki sie nie czepna ze ja bez numerka się wepchalam już nie mówiąc o ludziach ..bo teraz ciężko mi bedzie na czczo w goracy dzień .
A Wy jak wchodzicie bez kolejki czy czekacie na swój numerek ?![]()
Już załatwione, mąż wrocil i naprawił, za dużo nawlaczalam [emoji23] teraz już mi pokazał jak mam działać w razie 'w'Wiesz gdzie masz prad? I wiesz jak wygladaja korki?
Też już widzęJa wiem, ze bez spacji ale mimo to nie wychodziło, ale mimo wszystko już wiem dlaczego, bo to nie pokazało się od razu jak tylko ta wiadomość się dodała, tylko po odświeżeniu przeze mnie![]()