oliwiapatrycja
Fanka BB :)
mozna i takTeż uważam, że to przesada[emoji4] Ja ostatnio zamówiłam, czekałam, po tygodniu byłam w stacjonarnym i kupiłam [emoji4]A tamtego nie odebrałam[emoji23]
ja juz oplacilam z gory to musze juz czekac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mozna i takTeż uważam, że to przesada[emoji4] Ja ostatnio zamówiłam, czekałam, po tygodniu byłam w stacjonarnym i kupiłam [emoji4]A tamtego nie odebrałam[emoji23]
Z hm zawsze idzie długorobilyscie jakies ostatnio zmowienie z Hm ?
czy tylko mi tak dluuugo idzie ....zamowilam w piatek i jeszcze nie dostalam paczki i caly czas w trasie, to skad to idzie ...![]()
A ja teraz po obiadku leżę, za pół godzinki z pieskiem wyjdę, wrócę to umyje naczynia, przyszykuje sobie talerz z truskawkami i arbuzem
A dziś widziałam już bób na sprzedaż, ale mału woreczek aż 10 zł to czekam aż tak za 6 zł będzie..
Wcześniej paczki po 48h miałam [emoji16]Z hm zawsze idzie długo![]()
To u nas za woreczek 12 zl :/U nas bób jest już od 2 czerwca w sklepach, strasznie na niego czekalam mniam mniam. I cena nie jest jakaś z kosmosu bo za kg chcą 12 zl więc nie ma tragedii. Czyli za woreczek pół kg wychodzi 6 zl więc cena normalna.
Ooo, ja wcześniej nie zamawiałam. Pierwszy raz w ciąży z 1,5 miesiąca temu i długo czekałamWcześniej paczki po 48h miałam [emoji16]
U mnie też drogo..18 zł za worek [emoji848]To u nas za woreczek 12 zl :/
U nas szlafrok jest chyba "obowiązkowy" bo jest na liście na stronie szpitala
Fajne i wystarczą jedne. Miałam zamiar brać kapcie i japonki pod prysznic ale zrobię tak jak ty. Kupię podobne.ja myslalam o takich klapkach zeby do szpitala wziac, czy nie za bardzo przypalowe...
i tylko 15 zł
Link do: 2671 BEŻOWE GUMOWE KLAPKI MELISKI Z KOKARDĄ 38
![]()
no mi kiedys tez szybciej przychodzilo, a teraz ooo .. juz wakacje sobie zrobiliWcześniej paczki po 48h miałam [emoji16]