monia_l
Wrześniowe mamy'07
Oj tez najchętniej bym juz wszystko kupowalaNo jasne rozumiemja już o wszystkim myślę.
najchętniej to Już bym kupowała ubranka, wybierała wózki heh
wyczekiwany dzidziuś ;P
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj tez najchętniej bym juz wszystko kupowalaNo jasne rozumiemja już o wszystkim myślę.
najchętniej to Już bym kupowała ubranka, wybierała wózki heh
wyczekiwany dzidziuś ;P
Jakie wy fajne i wysokie i szczuple tylko pozazdrościć. Ja nie dosc ze niska to i z waga nigdy nie bylo kolorowo. Po 2 ciążach wazylam przeszlo 80kg przy wzroście 161z pomoca dietetyczki udało mi sie schudnac prawie 20kg prawie 3lata temu teraz zaczynam z wagą 65
wiem ze jak po porodzie bede miała problem z wagą to znow wybiore sie do dietetyczki. Ale oczywiscie nie od razu gdzies tak okolo 6 miesiecy po porodzie
Oj tez najchętniej bym juz wszystko kupowala
Ja muszę mieć wpis od stomatologa w karcie ciąży i wszystkie zęby powinny być wyleczone do końca 1- go trymestru tak mój lekarz orzekl :\Kobietki powiedzcie cos na temat stomatologii w ciazy. Mam wyleczyć dwa zeby. Jeden odezwał się kilka dni temu drugi pozostałość po problemach zoladkowych, erozja zęba po.prostu nie zdążyłam. Ginekolog mowil ze moge isc juz ze nie ma przeciwwskazań i wszystko mozna nawet trzeba..no i umowilam sie ale mam dylemat czy rzeczywiscie wszystko mozna(znieczulenie wiem ze jest specjalne dla kobiet w ciazy)
ja w tej ciąży zmagam się z niskim..zazwyczaj było książkowe 100/70...teraz szkoda gadać.Bez kawy nie funkcjonuję,ciągle mi zimno i jestem mega zmęczona no szok.Ja muszę mieć wpis od stomatologa w karcie ciąży i wszystkie zęby powinny być wyleczone do końca 1- go trymestru tak mój lekarz orzekl :\
Ja start z wagą 62 ostatnio u lekarza 62,7 a wczoraj w domu się ważyłam 62,5 ale wydaje mi się że moja waga może lekko zaniżać
A jak dziewczyny u was z ciśnieniem bo mi na wizytach skaczę i musze codziennie w domu mierzyć i mam ok wiec to chyba efekt białego fartucha albo stresu