• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tu masz kochana podpisane ubranka
Zobacz załącznik 864966

Jak byś coś nie wiedziała to moich ubranek ci zrobię zdjęcie i ci wyślę. Na 56 dużo nie trzeba, bo dziecko zaraz wyrośnie. A jeśli się martwisz jakie spakować to poczekaj z ciuszkami tak do 34 tygodnia. Będziesz widziała czy jest duze czy małe , ja spakowałam 56 bo dziecko po porodzie jest przykurczone.

Dziękuję Ci. Zaraz idę do komody wyszukać co ja tam mam z tych rozmiarów. Tak to widzisz jest jak stara baba ma pierwsze dziecko :oo:

reklama
Nie ;) ja jej zaloze to na wypis ;) rekawki podwine jesli bedzie goraco mocno i nie dam kocyka ;) nadajesz sie slonce ;) Zobacz załącznik 864970

Ja na wyjście mam właśnie takie spioszki jak ostatnio pokazywalam i do kompletu kaftanik. To taki kaftanik się wkłada pod te spioszki ? Czy mogę założyć body pod a kaftanik na to ? Czy body już nie potrzebne ? Ty wkładasz body pod to ? :)

Dziękuję Ci. Zaraz idę do komody wyszukać co ja tam mam z tych rozmiarów. Tak to widzisz jest jak stara baba ma pierwsze dziecko :oo:
Nie gadaj głupot..
Ja na początku mieszalam nazwy ubranek i pajacyk to dla mnie był śpioszek. A rampersy ? Co to są rampersy :D nawymyslali tyle ciuszkow i trzeba kombinować :D

Współczuję wizyty.. umów się jak najszybciej gdzie indziej.. najważniejsze , że szyjka twarda i dzieci główkowy ułożone.
Rozmawiałam właśnie z moim K, mam iść prywatnie i nie liczyć się z kosztami.
Co najgorsze, ta framuga przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Ginekologicznym we Wrocławiu, na Powstańców Śląskich, jako lekarz specjalista. Ja tam robiłam prenatalne i mam zamiar zrobić teraz kolejne. Dobrze, że jej nie muszę spotkać :) Tak żeby uściślić, ta sama baba przegapiła bliźniaka w 10tc :P Noooo... i emocje już opadły.
A tym czasem idę coś zjeść, bo jak wyszłam o 12 z domu, tak godzinę temu wróciłam i w między czasie zjadłam tylko zapiekankę i pół kilo czereśni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry