Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A twój dzidziuś jak będzie miał na imię ?A faktycznie no i teraz już sobie przypomniałam. Wtedy też się zastanawiałam nad Filipem
Przyznam się że dość dużo myślę o Was forumowych koleżankachnawet z mężem o Was rozmawiam
![]()
Jak będę mieć drugą ciążę to też tak będę chcieć zrobić. Chociaż tej się nie dało bo już w 5 tygodniu byłam ponad tydzień na patologiMy o ciąży dowiedzieliśmy się 5dni przed wigilią jak tylko 1 dzień spóźniał mi się okres wiedziałam bo mam regularne. Rodzinie powiedzieliśmy pod koniec lutego w 14tc bodajże nawet rodzicom wcześniej nie mówiliśmy. Każdą ciążę obwieszczaliśmy dopiero po 13tc
Nie wiemy do końca. Mąż chce Przemka ale jakoś nie możemy się dogadać. Może nas olśni jak zobaczymy tego księciaA twój dzidziuś jak będzie miał na imię ?
Ja też się zżyłam. I nie wyobrazam sobie po przebudzeniu nie wejść na forum. Lub w ciągu dnia.Jak mój przyjeżdża na kilka dni to staram się w ogóle nie mieć telefonu w ręce, Ale czuję się jak uzależniona i ciągle mam w głowie co u Was
![]()
Raczej nie jestem przesadna ale wolałam poczekać.Jak będę mieć drugą ciążę to też tak będę chcieć zrobić. Chociaż tej się nie dało bo już w 5 tygodniu byłam ponad tydzień na patologi
Też mi się podoba imię IzabelaRaczej nie jestem przesadna ale wolałam poczekać.
Sąsiadom ostatnio urodził się synek i dali na imię Przemek My tez się nie możemy zdecydować wczoraj padla propozycja Izabela i jakoś wszystkim przypadła do gustu i nam i dzieciom ale to jeszcze nie na 100%.
Już 4 dzień pod kolej na wieczór mam zgagę .. okropnośćbiorę reni ale o D...to potłuc działa tylko przez chwilę a potem to samo
Ja teżA faktycznie no i teraz już sobie przypomniałam. Wtedy też się zastanawiałam nad Filipem![]()
Przyznam się że dość dużo myślę o Was forumowych koleżankachnawet z mężem o Was rozmawiam
![]()
Mi nawet wino nalali, ale go nie piłam. Nie chciałam im mówić zanim rozpakowali prezent, ani żeby nabrali podejrzeń [emoji23]My też powiedzieliśmy w święta, bo nie było wyjścia[emoji4] Wszyscy mi wino proponowali [emoji4]Reszta rodziny dowiedziała się dopiero ok.15/16tc[emoji4]