Lustysia
Fanka BB :)
Widziałam, ale nie chcą mi odpisać czy wysyłają za graniceTrzeba było pisać. Ja na słodki sen zamawiałam. I taki materiał super przyszedł. Wygodne do karmienia i za 27zl chyba , więc nie dużo jak na typową koszule do karmienia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widziałam, ale nie chcą mi odpisać czy wysyłają za graniceTrzeba było pisać. Ja na słodki sen zamawiałam. I taki materiał super przyszedł. Wygodne do karmienia i za 27zl chyba , więc nie dużo jak na typową koszule do karmienia![]()
To duże zakupy
Ładne rzeczya laktator jaki zamawiasz ?
![]()
U konsultantów FaberlicTo ja poproszę o zdjęcie tego cuda i gdzie to można kupić
Dokładnie. Jeśli kobiecie nie należy się macierzyński bądź zasiłek macierzyński z ZUS to należy jej się kosiniakowe. Dokumenty składa się w swoim mopsie lub gopsie.Jeśli kobiecie nie należy się macierzyńskie to dostaje kosiniakowe. Bez względu na zarobki czy ubezpieczenie. 1000zl co miesiąc na dziecko. Więc opcja spoko![]()
Ooo No to chociaż tyle dobrzeJeśli kobiecie nie należy się macierzyńskie to dostaje kosiniakowe. Bez względu na zarobki czy ubezpieczenie. 1000zl co miesiąc na dziecko. Więc opcja spoko![]()
Przez rok co miesiąc 1000 złOoo No to chociaż tyle dobrzeprzez jak długi okres czasu?
Nie mam zielonego pojęcia jak to na stażu. Musisz się dowiedzieć w ZUS jak to wygląda.A jesli konczy mi sie staz 31.07, jest podpisana umowa, ze po stazu dostane prace, a termin mam na 16 sierpnia to z zusu mi sie cos bedzie nalezalo czy zostanę z niczym?
Powodzenia w kompletowaniu wyprawkiI w końcu ja wkroczyłam w ten szalony okres III trymestrufajnie ... Także lecę z wyprawka, ciuszków już trochę mam, na allegro koszyk przygotowany wisi, wózek trzeba zamówić - pewnie zamówimy bebetto luca s-line, chociaż zastanawiamy się jeszcze nad Amelisami. Jeszcze łóżeczko, jakas komoda itd itd
bliżej niż dalej
Zobacz załącznik 865808
Ale ładne rzeczy