Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I prawidłowo.Ja przeszłam na L4, już 3tygodnie temu. Nie chciałam z tym czekać bo prace mam po 12h i nocki. Jest to praca na stacji benzynowej wiec nawet skrócenie czasu do 8h nie byłby komfortowy, nie wystalabym. Poza tym mam za sobą poronienie, wole grzecznie siedzieć w domku![]()
![]()
Nie ma na co czekać. Im szybciej się powie tym lepiej i wygodniej dla wszystkich.
Zgadzam się z Tobą @czarna_jagoda, myślę, że tak wcześnie informowanie o ciąży to nie jest dobry pomysł, chyba, że od początku są jakieś problemy i jest konieczność pójścia na L4Ja się z tym nie do końca zgadzam. Poprzednia ciążę poronilam i gdybym od razu zgłosiła pracodawcy ze jestem w ciąży to później siła rzeczy by się roznioslo - a tak to nie musiałam się dzielić taka wiadomością.
Jeśli siedzisz przed komputerem to może i masz rację, nie ma sensu mówić zbyt szybko.Ja się z tym nie do końca zgadzam. Poprzednia ciążę poronilam i gdybym od razu zgłosiła pracodawcy ze jestem w ciąży to później siła rzeczy by się roznioslo - a tak to nie musiałam się dzielić taka wiadomością.