czarna_jagoda
Fanka BB :)
@ciichosza jasne, że jeśli praca jest ciężka i jej wykonywanie może być zagrożeniem dla dziecka to nie ma się co zastanawiać nawet.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam pracę biurową non stop przy komputerze, zdarzają się nadgodziny - typowa korporacja, zmieniam dział od przyszłego tygodnia niby na mniej stresujący, ale wiem, że taki tryb pracy też jest niekorzystny
![]()
Nie używaj tego aplikatora w ciąży nie wolno,wkładaj palcem,żeby właśnie nic nie podrażnićCzasem mam odrobinę żywej krwi na aplikatorze od luteiny. Zauważyłam, że zdarza mi się to, gdy się zbytnio spieszę i zapewne dochodzi wtedy do urazu mechanicznego. U Ciebie może być podobnie.
Ja na szczęście pracuję z domu w tym tygodniu, i bez skrępowania mogę śledzić forum, pozdrawiam z łóżka[emoji6]Daj znać @Aegi kiedy będziesz informować pracodawce o ciąży [emoji4]Dziewczyny, pytanie profilaktyczne.. teraz panuje wirus grypy i w pracy pełno osób na zwolnieniach w łóżku z gorączką 39 stopni przez tydzień plackiem leżą.
Co w przypadku gdyby nas dopadło szczególnie teraz w pierwszych tygodniach? Jak się leczyć???
Uściski zza biurka korporacyjnego ;-)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mnie na poczatku cos zaczęło pobierać gardło katar z miejsca dwa dni urlopu pod kocyk herbatka z cytryną i przeszło nawet nie zdążyło sie rozkręcić i to jest chyba najlepsze rozwiązanie nie kisić się w pracy aż nas rozłożyDziewczyny, pytanie profilaktyczne.. teraz panuje wirus grypy i w pracy pełno osób na zwolnieniach w łóżku z gorączką 39 stopni przez tydzień plackiem leżą.
Co w przypadku gdyby nas dopadło szczególnie teraz w pierwszych tygodniach? Jak się leczyć???
Uściski zza biurka korporacyjnego ;-)
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom