Fiorna
Fanka BB :)
Lekarka na pewno wie co mówi
Ja mam od dzisiaj miesiąc i 12 lipca będzie ciąża donoszona wg tego co ja czytałam czyli skończony 37.0 tc![]()
Może tak uznała bo termin z om mam na 3 sierpnia a z usg 21, ale nie wiem nie znam się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarka na pewno wie co mówi
Ja mam od dzisiaj miesiąc i 12 lipca będzie ciąża donoszona wg tego co ja czytałam czyli skończony 37.0 tc![]()
Na rzepJakie macie rożki dla dziecka? Na rzep czy wiązane?
FajnyZobacz załącznik 866532Zobacz załącznik 866533Zobacz załącznik 866534Zobacz załącznik 866535
No i dużo składać nie musiałam hah, bo trzeba było go tylko rozłożyć i ponakładać ten daszek, maskotki i tyle
Jest 5 ustawień tego leżaczka, ta akurat na pierwsze miesiące starczy zanim córcia nie będzie próbowała siadać. Do 9 kg jest ten leżaczek to mam nadzieje, że tak od sierpnia do lutego nam posłuży.
więc ja zamówię błękitny. Dzięki że wstawiłas Zobacz załącznik 866546 Ja mam taki, Boże wychodzą mi rozstępy, teraz mam na tyłku, a to jeszcze 11tygnie chce już więcej
![]()
Ja jak byłam w 32 to powiedział żebym wytrzymala 5 tygodni. Czyli do 7 lipca.To ja nie wiemkazała mi wytrzymać 6 tyg
![]()
Ale to będzie rozpoczęty 37, a ja cały czas czytałam itp że skończony 37 to donoszona![]()
Jeju mój mały to jest jakiś silny chyba, bo dzisiaj tak daje czadu, że aż mnie trochę bolą te jego ruchy, wypychania i kopania![]()
Fajny![]()
Szkoda ,że tak na krótko starcza..
I ten różowy nie taki jak na zdjęciachwięc ja zamówię błękitny. Dzięki że wstawiłas
![]()
Za mało klapsów w dupkę dostajesz [emoji14][emoji16]Jezu, przypomniałaś mi jeden z głupich dzisiejszych snów![]()
Śniło mi się , że miałam cały brzuch i nogi w rozstepach. Ale to byłam tak na maxa pocięta nimi ;/
A tak w rzeczywistości mam na tyłku też i ciągle pojawiają się nowe, mimo, że smaruje kremem a po kąpieli oliwka![]()