miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
@Maljan ja też się nie odzwyczaje tak szybko od forummam nadzieję , że mimo nowych obowiązków i mniejszej ilości czasu będziecie czasem zaglądać
![]()
Ja na pewno będę tutaj aktywna, chociażby przy karmieniu [emoji85]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Maljan ja też się nie odzwyczaje tak szybko od forummam nadzieję , że mimo nowych obowiązków i mniejszej ilości czasu będziecie czasem zaglądać
![]()
O 4 nad ranem będziemy debatować, hehe, bo ja np. tak mam, że jak latem się obudzę i jest jasno, to potem mam problem żeby usnąć, a że dziecka nie karmi się 5 minutJa na pewno będę tutaj aktywna, chociażby przy karmieniu [emoji85]
Tez z pewnoscia bede zagladacJa na pewno będę tutaj aktywna, chociażby przy karmieniu [emoji85]
Mam nadzieję, że i mnie się uda[emoji16] Chociaż wtedy, w końcu będę mogła wrócić do swoich obowiązków[emoji16][emoji16] i będą jeszcze nowe i jeden wyjątkowy "kochany obowiązek"[emoji16]@Maljan ja też się nie odzwyczaje tak szybko od forummam nadzieję , że mimo nowych obowiązków i mniejszej ilości czasu będziecie czasem zaglądać
![]()
Grałam w to zimą, jak leżałam przez te długie tygodnie[emoji23][emoji16]No obowiązkowo, od razu się uśmiecham sama do siebie jak widzę jej buzie [emoji307][emoji166][emoji7]
Prowadzisz swoją farmę hah, wciągające bardzo. Masz tam swoje maszyny, zwierzęta, drzewa owocowe i plony różnych warzyw itd [emoji28]
Moj obecny facet ma Michal a poprzedni Piotr [emoji23] dlatego ani jedno ani drugie imie u mnie nie wchodzi w greHaha nie wiem.. ale na pewno kiedyś to nadejdzie[emoji16] teraz tu siedzę bo mam naprawdę dużo czasu[emoji16] No pięknie[emoji7] waga imponującą [emoji16] Trzymam kciuki za córkę[emoji4][emoji4]Chyba Michał Piotr będzie [emoji16] chociaż chciałam Michał Tomasz[emoji16]
Moj sam wzial laktator jak przyszedl i sobie ciagnal sutka, zeby sprawdzic czy dobra moc ssania [emoji23] [emoji23] [emoji23]Jejus dziewczyny odbija mi juz.. wzielam laktator ,przystawilam do mezowego sutka,bo chcialam zobaczyc jak dziala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jak mu fajnie sutek zassalo [emoji23][emoji23] teraz ma ze mnie polew ze mnie to bawi [emoji23][emoji23]
Luiza a jak Twoja wyprawka dla dwojeczki? I nie obawiasz sie tego jak sobie poradzisz z dwoma takimi maluszkami na raz?O 4 nad ranem będziemy debatować, hehe, bo ja np. tak mam, że jak latem się obudzę i jest jasno, to potem mam problem żeby usnąć, a że dziecka nie karmi się 5 minut![]()
Oj powiem Ci ze tak zawsze możesz do niego zadzwonić czy napisać nigdy nie odmówi wizyty jak potrzebujesz taki gin z powołaniaRozchwytywany ten twój lekarz![]()