miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja mam pierogi z serem dla rodzinki ,a dla mnie z kapusta i grzybami![]()
Mniam [emoji5] ja dopiero biorę się za jakieś śniadanie, a przed 15 będę szykowała te naleśniczki [emoji5]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam pierogi z serem dla rodzinki ,a dla mnie z kapusta i grzybami![]()
Ja to przed ciążą miałam tak, że 2-3 dni przed wizytą u ginekologa już się trzęsłam i stresowałamJa tam nie mam problemów![]()
Chyba 34 bo ja jeszcze nic nie dostalamTo jest od tygodnia 33+2 np czy 34+2 ?
Ja już spagetti na obiad pochłonęłamMniam [emoji5] ja dopiero biorę się za jakieś śniadanie, a przed 15 będę szykowała te naleśniczki [emoji5]
No nie wiem jakie są przesłanki takich decyzji.To dziwne. Trochę olewatorskie, bo ja uważam, że od tego 9 miesiąca już powinny być takie regularne wizyty na te badanie..
Dzień dobry,
Biedroneczka10, monika267, powodzenia na wizytach
Luiza, waga dziewczynek imponującamoja koleżanka urodziła rok temu bliźniczki są dwujajowe, wytrwała to terminu, urodziła w 38tc, dziewczynki ważyły 3300 i 3400. Jeśli są dwukosmówkowe, dwuowodniowe to te ciąże są często donoszone i dzieciaczki mają większą wagę.
My nie dajemy drugiego imienia. Ja mam i nie wiem po co mi ono. Mąż nie ma i dzieciom też nie dawałam.
Z racji, że mam dziś wolne pojechaliśmy z mężem do IKEI. Kupiłam pudła do komody, półki do chłopaków do pokoju, pudla na zabawki. Przed chwilą skończyłam sprzątać w szafie, komodzie i jestem zadowolona bo udalo mi się zwolnić moją komodę na rzeczy małej i 2 półki w naszej szafie. Przy okazji powyrzucałam niepotrzebne rzeczy i zrobiło się luźniej w naszych szafach. Fajne są te pudełka do komody, jakby nie wy nawet bym o nich nie wiedziała![]()
Hmm dziwne trochę. Napewno zależy od szpitala ale w Krakowie z tego co wiem to po 36 TC umawiają na ktg pierwsze a później zależy od tego jak skurcze i jak na USG to co tydzień albo częściej. Ja będę dzwonić w 35 TC się umawiać do swojego szpitala.To dziwne. Trochę olewatorskie, bo ja uważam, że od tego 9 miesiąca już powinny być takie regularne wizyty na te badanie..
Może zrobię na kolację![]()
Chodzi za mną to spagetti ostatnio![]()
Luxmed właśnie mówi że w szpitalu bo ja też u nich ciążę prowadzę. Ale sama i tak wolę w szpitalu bo od razu zakładają kartę , sprawdzają wszystko i jak do porodu to wszystko jest w systemie i położne kojarzą kobiety.No nie wiem jakie są przesłanki takich decyzji.
Na pewno w tym lux medzie gdzie ja chodzę nie robią. Najlepsze jest to, że mają sprzęt i moja ginekolog mówi, że walczyła o to żeby go używać, ale mają zakaz...