E
Ewka34
Gość
Lepszy niz ten na wode, bo sie nie oparzyAhato może też się zdecyduje na kupno
Jak będzie miała kolki to na pewno by się przydał![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lepszy niz ten na wode, bo sie nie oparzyAhato może też się zdecyduje na kupno
Jak będzie miała kolki to na pewno by się przydał![]()
O matko znów glukoza ?Mi dal tylko na krew mocz i glukoze![]()
Ale z krwiO matko znów glukoza ?![]()
Ile Ci się przytyło ?Teraz rośnie już konkretniei nie tylko brzuch bo kg też do przodu ..teraz mam wizytę w poniedziałek to zobaczę jak ta waga i najważniejsze to wyniki ta moja anemia
w poniedziałek będę mieć 34.0 ciekawe czy da mi jakieś skierowanie na inne badania czy cos , czy jak zwykle krew i mocz ..
a Ty kiedy masz teraz wizytę ?
![]()
To szkodaNie da rady, one za bardzo cisną. Maja bardzo grube te 'paski' z takiej jakby gąbki w srodku i przez to są małe :/ nawet nie wiem czy rozmiar większy coś pomoze...
Moment zleciNiee, ja mam termin na 24 sierpnia![]()
Zaczynałam z 64 na pierwszej wizycie a 5 czerwca ostatni raz się ważyłam bylo 70.5 kgIle Ci się przytyło ?
Ja mam jutro na wieczór, ale bez USG raczej. Bo mówił , że to będzie taka szybka wizyta przed jego urlopem. Żeby skontrolować tą szyjkęprzy okazji wypytam o kilka rzeczy i da mi skierowanie na badania pewnie. Bo później wizyta za 2 tygodnie to już by wypadało mieć wyniki w 37
![]()
Ja też nie narzekalam, wręcz przeciwnie. Bylam zachwycona tym , że mam brak objawów ciąży. Aż tu nagle bach i się zaczęło [emoji23]Najważniejsze, że z traumą się uporałaś i tak szybko udało Wam się zajść w drugą ciążę :*
Oj bidulka z tymi bólami wszystkimija to oprócz twardnień brzuszka i duchoty, na nic nie narzekam. Nie boli mnie ani kręgosłup ani nic innego.