P
pralinka92
Gość
można na pewno kupić w Rossmannie, cena na pewno mniej niż 10 zł, nie wiem czy nie ok 6 zł.![]()
![]()
A w rossmanie widziałam jeszcze oliwek taka specjalną dla kobiet w ciąży to też jest dobre? Jak myślicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
można na pewno kupić w Rossmannie, cena na pewno mniej niż 10 zł, nie wiem czy nie ok 6 zł.![]()
![]()
A w rossmanie widziałam jeszcze oliwek taka specjalną dla kobiet w ciąży to też jest dobre? Jak myślicie?
Jaki miałaś wynik tarczycy? Ja w pierwszej ciąży jak i teraz jestem na Euthyroxie , nic się nie martw i nie czytaj tych bzdur w necie . Lekarz dobrze wie co mówi i robi a naczytanie się rożnych przypadków nic nie da.
Mój wynik w pierwszej ciąży to 4,8 nie udało się zbić na mniej niż 2,9 a gdy rodziłam miałam wynik ponad 3,
Teraz miałam 2,8 lekarz dał Euthyrox by zbić do 1,5 ale czy się uda nie wiem![]()
Przy 2,8 dostalas euthyrox?? Ja mam 3,3 i swieci sie na zielono ze w normie. W pierwszej ciazy mialam tyle samo.Jaki miałaś wynik tarczycy? Ja w pierwszej ciąży jak i teraz jestem na Euthyroxie , nic się nie martw i nie czytaj tych bzdur w necie . Lekarz dobrze wie co mówi i robi a naczytanie się rożnych przypadków nic nie da.
Mój wynik w pierwszej ciąży to 4,8 nie udało się zbić na mniej niż 2,9 a gdy rodziłam miałam wynik ponad 3,
Teraz miałam 2,8 lekarz dał Euthyrox by zbić do 1,5 ale czy się uda nie wiem![]()
przydało by się poczytać skład, ale myślę, że na pewno. Produkty tej firmy na prawdę są dobre, nie zawierają żadnych parabenow itd.![]()
![]()
Ja właśnie mówiłam o tej dla mam, nie dla dzieci. Choć ta nie jest zła to po co używać, skoro mamy super produkt bezpośrednio dla nas?A w rossmanie widziałam jeszcze oliwek taka specjalną dla kobiet w ciąży to też jest dobre? Jak myślicie?
Ja właśnie mówiłam o tej dla mam, nie dla dzieci. Choć ta nie jest zła to po co używać, skoro mamy super produkt bezpośrednio dla nas?![]()
Przy 2,8 dostalas euthyrox?? Ja mam 3,3 i swieci sie na zielono ze w normie. W pierwszej ciazy mialam tyle samo. Zobacz załącznik 834356
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom