miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Az zgrzewke wody do szpitala?
Zgrzewka wody, ale zapewne takich 0,33 pojemności, bo po porodzie nie ma się siły. Zreszta po takim wysiłku jak poród trzeba dużo wody pic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Az zgrzewke wody do szpitala?
Haha ok ! Zaraz przejrze allegroKup mu peleryne niewidke i ci szybko wyskoczy po cos [emoji23][emoji23][emoji23]
Też tyleI przed ciaza tez tyle pilas? Ja to mysle, ze max 1,5l w ciagu dnia wypije jak sobie przypomne
A to nie po pol litra czyli w sumie 3litry az? Ja myślałam zeby tylko 1,5 l wziac
I to rano i wieczorem coś mi się wydaje [emoji23]Mój mąż chodzi do sklepu co 2-3 dni po 2 zgrzewki wody. Po porodzie będzie chodził codziennie [emoji23]
0,7l pojemnosciZgrzewka wody, ale zapewne takich 0,33 pojemności, bo po porodzie nie ma się siły. Zreszta po takim wysiłku jak poród trzeba dużo wody pic![]()
Ja dziennie wypijam 3-4 butelki wody 1,5litrowea kupił zgrzewke tych takich 0,7l więc i tak będzie musiał dowieźć na pewno [emoji23]
A czemu mialoby dostac boli od gazowanej wody?
SzokTeż tyle
Ja podobno jak byłam dzieckiem (w takim wieku że jeździłam w spacerówce) to mama na spacer brała mi picie w butelce 1,5litrowej. I z niej lała mi picie do buteleczki. Jak skończyło się to 1,5l to był płacz i musiała wracać do domu [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja liczę te 6x0,7l na pierwszy dzień pewnie właśnie. A następnego dnia mąż albo mama mi pewnie dowiezie. Nie będziemy też szli z auta do szpitala z 2 torbami i kilkoma zgrzewkami wody [emoji23][emoji23][emoji23]1,5 litra wody starczy Ci na 3-4 dni?ja zamierzam wziąć z 4 takie małe zgrzewki