reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Czemu tracą przytomność ? Wiesz myślę że to pewnie przez brak witamin [emoji16][emoji16] a tak serio to nie wiem..może jak ktoś krwi nie lubi ? Ja właśnie dlatego boje się o mojego bo np raz chciał oddać krew. Pobrali krew do badań a za minutkę maz fiknal.. i jest wrazliwy na wymioty na przykład . No ale chce spróbować niech próbuje [emoji6] w pierwszej fazie porodu gdzie mi jest najbardziej potrzebny niby nie ma krwi więc może akurat. A jak już dziecko zacznie wychodzić to nie obchodzi mnie maz. Moze być nawet w kosmosie i tak mi nic nie pomoże [emoji16][emoji16]
Czasem mu tak nie mów bo zrezygnuje :D

reklama
Dopiero nadrobiłam 20 stron[emoji50]A nie było mnie 4 h[emoji23][emoji16]
W sumie na dobre mi to wyszło że nie miałam internetu. Ja też jak zmieniłam jakiś czas temu telefon to też chyba więcej czasu spędzam ..ale w ciąży to chyba normalne bo co chwila się czyta informacje o tym o tamtym a to robi się zakupy przez internet, wyszukuje różne rzeczy , czyta forum itp , albo jakieś porady, to czas ucieka z telefonem w ręku :D
Piękny brzusio już masz[emoji16] ja teraz używam tylko telefonu. Kompa to nie odpalam[emoji16]
Udalo mi sie nagrac mala jak buszuje w brzuchu :D
Ale Super! Ja próbuję, ale muszę to robić w ciemnościach[emoji4]
Myslalam, ze to jakos później się robi niedługo przed porodem. Musze sie dopytać Wiec o to ;)
Ja już też miałam robione dwukrotnie badanie na toxo
Jaki pojemniczek na wode? Nic tam nie ma, same pestki wisni ;) podgrzewasz w piekarniku np przez 8-10 minut (dla mnie pewniej niz w mikrofali ;) ) albo gdy juz kaloryfery grzeja na kaloryfer kladziesz ;)
Moja tez pcha pod zebra i w pecherz i w przepone i w zoladek.. brzuch tez mnie boli.. takie jakby skurcze juz na dole,mocne dosc ale to nie to jeszcze ;) w nocy tak boli ze az mi sie ryczec chce.. dobrze ze przechodzi ;)
Ja próbowałam ten termoforek w mikrofali ogarnąć i ok[emoji16]
Mój mąż wczoraj kupił mi wszystkie kosmetyki do szpitala, typu żel, szampon, dezodorant itp, do tego kupił na porodówkę landrynki, lizaki i gorzką czekoladę (tak nam na szkole rodzenia podpowiadali) a i jeszcze zgrzewkę wody z dziubkiem :D więc już mam wszystko do torby szpitalnej :D teraz to dopakować jakoś sensownie :D
Ja to mam zakupionych 6 zgrzewek tych małych wód z dziubkiem[emoji16] zgrzewka na dzień... tak liczę[emoji16]
Nie pomyslalabym o landrynkach :) będziesz miała siłę je ssać ? :)
A wodę można smakowa , czy musi być czysta ?:)
Lepiej weź czystą wodę[emoji4]Wiem, że kiedyś pisałaś że nie lubisz, ale bez cukru przynajmniej [emoji4]
U nas na obiad dziś zachcianka męża [emoji205] placki z ziemniaków + cukini z dipem jogurtowo-ziołowym. Pierwszy raz robiłam iiiii pyyycha. Serioooo. Chociaż następnym razem więcej soli i czosnku [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 867019
Uwielbiam takie!
Śpicie na plecach ? Wiem, że można spać jak wygodnie. Ale czy to też tyczy się pleców ? Do tego w tym tygodniu ? Bo czasem tylko leżenie na plecach przynosi mi ulgę w bólu kręgosłupa.
I jeszcze jedno pytanie :D od wczoraj boli mnie krocze. A dzisiaj czuje jak by mi mała miała wypasc, mam takie uczucie jak chodze. To możliwe, że mała już jest tak nisko ?
Śpij jak ci wygodnie[emoji16]ja śpię na plecach i bokach[emoji16]
Jakie obuwie kupujecie do szpitala? Typowe kapcie czy klapki lub japonki?
Zwykłe gumowe japonki mam i pod prysznic takie basenowe[emoji16] Takie łatwiej umyć po szpitalu.

Mnie dzisiaj przyszło 7 paczek [emoji23] myślałam, że nie ogarnę tego dzisiaj, ale się udało[emoji16]

Powiedzcie mi... czy jeśli kupujecie kosz na pampki do pokoju, to ilu litrowy?[emoji16]

Ja spakowałam papcie ale jednak napwno ich nie wezmę . Na allegro miałam kupić takie gumowe klapki meliski ale sama już nie wiem ... Bo w Sinsay są po 9.90 i np bym kupiła 2 pary to później gdyby się zabrudziły po szpitalu nie będzie szkoda wyrzucić , bardzo tanio i dużo kolorów .. :) zaraz sobie jakieś wybiore i zamówie :)
Screenshot_20180613-211730.png
Screenshot_20180613-212024.png
Screenshot_20180613-212030.png

Załączniki

• Screenshot_20180613-211730.png
    Screenshot_20180613-211730.png
    210,8 KB · Wyświetleń: 397
  • Screenshot_20180613-212024.png
    Screenshot_20180613-212024.png
    192,7 KB · Wyświetleń: 405
  • Screenshot_20180613-212030.png
    Screenshot_20180613-212030.png
    277,3 KB · Wyświetleń: 397
Ja spakowałam papcie ale jednak napwno ich nie wezmę . Na allegro miałam kupić takie gumowe klapki meliski ale sama już nie wiem ... Bo w Sinsay są po 9.90 i np bym kupiła 2 pary to później gdyby się zabrudziły po szpitalu nie będzie szkoda wyrzucić , bardzo tanio i dużo kolorów .. :) zaraz sobie jakieś wybiore i zamówie :)Zobacz załącznik 867106 Zobacz załącznik 867107 Zobacz załącznik 867110
W Biedrze kupiłam ostatnio za 7.99 japonki właśnie. Nie będzie mi szkoda się ich potem pozbyć[emoji16]

Ja spakowałam papcie ale jednak napwno ich nie wezmę . Na allegro miałam kupić takie gumowe klapki meliski ale sama już nie wiem ... Bo w Sinsay są po 9.90 i np bym kupiła 2 pary to później gdyby się zabrudziły po szpitalu nie będzie szkoda wyrzucić , bardzo tanio i dużo kolorów .. :) zaraz sobie jakieś wybiore i zamówie :)Zobacz załącznik 867106 Zobacz załącznik 867107 Zobacz załącznik 867110

Fajne :)
Nie polecam takich materiałowych papci, oj nie. Pamietam, ze mialam z synem takie ładne kremowe i wieczorem jak wstałam zeby iść pod prysznic pociekla mi krew i domyslacie sie jak wygladaly :/ jednak to leci duzo wiecej niz przy okresie. A takie gumowe się umyje i juz :) a poza tym pocila mi sie noga bo w szpitalu jest mega cieplo :)

reklama
Dziewczyny.. jest mi smutno.. umarl moj gekon,wyrwal sobie kloake i wdarlo mu sie zakazenie.. :( patrze teraz do terra i nie zyje :( nie jadl tylko duzo pil.. ale nie poradzil sobie :( a w okolicy nie mam weta od jaszczurek :( moze jest juz w swiecie pysznych robakow i wolnej ,cieplej przestrzeni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry