Ja też siedzę i mała kopie w zebraahahahahatłumaczenie chyba nic nie daje
u mnie tak od 3h rusza się, kopie, a to strasznie boli
impreza właśnie teraz się zaczęła
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też siedzę i mała kopie w zebraahahahahatłumaczenie chyba nic nie daje
u mnie tak od 3h rusza się, kopie, a to strasznie boli
impreza właśnie teraz się zaczęła
![]()
Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺
Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..
Ja też przekroczyłam 70tkę ☺ pierwszy raz w życiu. W pierwszej ciąży dobiłam do 65 a teraz podejrzewam że do końca ciąży to może być i 75 kg. Ale co tam. Jeśli spadnę z wagi tak jak po urodzeniu córki to spoko. Karmienie piersią i obowiązki przy dzieciach to będzie mój skalpel ☺
Czy Wasze dzieci o tej porze właśnie to już śpią? Pytam o te maluchy pod serduchem. Bo mój to chyba na rowerze jedzie po moich żebrach.. Tłumacze mu, że już jest ciemno późno i wszystkie dzieci już śpią a ten ma mnie w nosie i pedałuje dalej..
Mi położna mówiła przy córce że gazowanych nie pić teraz diabetolog też powtarza żadnych babelkow podczas kp więc się tego trzymałam i trzymać będę zwłaszcza że kolki przeżyłam z synem okropneTeż tak myślałam ale podobno nie ?to jak to w końcu jest
![]()
Bo ja gapa tak napisałamA bo przeczytałam , że z 3 cm skróciła się na 2,8
Mój zaczyna wariowac tak przed północą i dla pierwszejto juz jego godziny.
A jesli chodzi o kosz to ja nie kupuje specjalnego. Zapełni się w kuchni to się wyniesie. I tak za długo pewnie nie zniosę zapachów z kosza więc wolę częściej wynosic. Chociaż dziś widziałam na allegro pachnące woreczki na zużyte Pampersy i tak się zastanawialam czy nie kliknąć
Łoł to Tobie się jakieś jedzenie zmieści w brzuszku oprócz tej wody? Ja staram się wypijać jedną 1,5 na dzień. Teraz jak chłodniej to się zmuszam. Po porodzie to pamiętam mnie suszyło a i w szpitalu strasznie gorąco było i upały na dworze to piłam 2 butelki dziennie. I w domu potem też dużo piłam bo przy kp to raz że trzeba a dwa to po prostu suszy bardzo ☺Ja dziennie wypijam 3-4 butelki wody 1,5litrowea kupił zgrzewke tych takich 0,7l więc i tak będzie musiał dowieźć na pewno [emoji23]