miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzien dobryja czekam na ktg, nie wiem czy będę mieć tez wizytę, bo miałam w tamtym tygodniu. Dziś piękna pogoda od rana, ale nie ma być upalow
![]()
Miłego dzionka![]()
Daj znać co i jak. Ja jeszcze nie miałam tego ktg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien dobryja czekam na ktg, nie wiem czy będę mieć tez wizytę, bo miałam w tamtym tygodniu. Dziś piękna pogoda od rana, ale nie ma być upalow
![]()
Miłego dzionka![]()
No ba! Dlatego śmieci grzecznie czekają na niego w pokojuTrzeba uczyć od najmłodszego żeby miał tez jakiekolwiek obowiązki także ten argument z ta szkoła i spóźnianiem się to czyste kłamstwo![]()
A ja się dziś obudziłam totalnie bez siły..
dziś jadę do kadr żeby mi zaświadczenie o zarobkach wypełnili bo dzwoniła wczoraj nasza doradczyni finansowa że coś ruszyło z tym szeregowcem i że tylko jakieś papiery mają klepnąć w urzędzie.
To dla nas ostatni dzwonek na kredyt przed urodzeniem się małego
No właśnie nie martwiła bym się tym gdyby nie to że mi źle wyszły badania i moczu o krwi a przed ciążą miałam piasek na jednej nerce. Ale dzisiaj mam wizytę to się dowiem czy się martwić czy nieAle to normalne. Ja tez od 23-6 rano wstaje z 5 razy na sikanie. Po prostu dzidzie coraz bardziej napierają na pęcherz moczowy, ciężkie są i same tez sikają![]()
Chimiczka jak wybyła nad morze 2tyg temu tak się nie odzywała. Mam nadzieję, że wszystko ok u niej.
Miałam jechać na zakupy i do smyka ale mąż zadzwonił, że naprawa auta będzie kosztować ok 3000zl (zakładaliśmy, że 1000zl) i auto będzie za 7-8dni najwcześniej no supry. Tyle wydatków, nie miało kiedy się to sprzęgło zepsuć. Eh odechciało mi się już tych zakupów
No właśnie nie martwiła bym się tym gdyby nie to że mi źle wyszły badania i moczu o krwi a przed ciążą miałam piasek na jednej nerce. Ale dzisiaj mam wizytę to się dowiem czy się martwić czy nie
Kupiłam za 21 zł 3 sztuki. Napewno drożej niż tetra zwykła ale ponoć z każdym praniem są delikatniejsze a nie jak tetra coraz bardziej taka sztywna.Ale te pieluszki muślinowe są drogie...
Piję w sumie 1,5 l wody mineralnej dziennie, jak były upaly to nawet wiecejwięce jeszcze kawa zbożowa, rumianek, jakaś zupa czy sok także dużo bardzo.Pijesz dużo wody czystej mineralnej??![]()
Też się czaję na literki z imieniem, ale takie ze steropianu chyba przyklejane na ściane. Ale to dopiero jak małego przeniesiemy do jego pokoiku. Najpierw kilka mscy (max pół roku) będzie z nami w sypialni, a później jak go przeniesiemy i będziemy pewni gdzie będzie stało łóżeczko to tam powiesimy te literki![]()