reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ciekawe jak na żywo wygląda taka szafa. Z chęcią bym zamówiła. Bo po prostu grosze kosztuje te meble w internecie. Ale chyba już nie będę kombinować. Jak mój woli dołożyć i kupić coś lepszego to nie będzie się spierać. Tylko musimy myśleć czym przewieść takie pudła z innego miasta .. chyba nie dowożą do domu ze sklepu nie ?
Zawsze jest możliwość zapłacenia za transport[emoji16]
Wracam od lekarza, Młody dalej tyłkiem ułożony ale mam się nie przejmować tylko umówić się na ktg po 36 TC i jeszcze mi zrobią USG w szpitalu i będą podejmować decyzje o cesarce. No chyba że się obróci.
Wyniki krwi i moczu mam się nie przejmować pić dalej dużo i dbać o zdrowe jedzenie bo mam ponoć bardzo dobre wyniki więc oby tak dalej.
Szyjka się skróciła .3 cm na 2,8 więc nie tak źle ale mam zwiększyć magnez z 3*1 ma 3*2 tylko jedna tabletka magne b6 a druga asmag forte żeby nie przedawkować b6 no i wizyta za 2 tygodnie czyli zaraz przed wyjazdem.
Jeszcze się może obrócić[emoji16]
Grunt, że szyjka nie skraca się tak szybko!

Ja się tak wciągnęłam w sondy na telefonie, że patrzę, a tu nagle 13 [emoji38][emoji38]

Wstaje, ogarnę się trochę i biorę się za pakowanie walizki do szpitala i będę miała już z głowy. Później z pieskiem wyjść, przygotować obiadek a dziś u mnie to rybka będzie [emoji5]
Mogę wiedzieć dlaczego wychowywałaś się bez mamy? Z gory przepraszam, jeśli moje pytanie mogłoby cię urazić.

Wracam od lekarza, Młody dalej tyłkiem ułożony ale mam się nie przejmować tylko umówić się na ktg po 36 TC i jeszcze mi zrobią USG w szpitalu i będą podejmować decyzje o cesarce. No chyba że się obróci.
Wyniki krwi i moczu mam się nie przejmować pić dalej dużo i dbać o zdrowe jedzenie bo mam ponoć bardzo dobre wyniki więc oby tak dalej.
Szyjka się skróciła .3 cm na 2,8 więc nie tak źle ale mam zwiększyć magnez z 3*1 ma 3*2 tylko jedna tabletka magne b6 a druga asmag forte żeby nie przedawkować b6 no i wizyta za 2 tygodnie czyli zaraz przed wyjazdem.
No i super. Jeszcze ma szanse się odwrócić ma czas. Moja się ostatnio odwróciła a i tak mam planowane cc więc mołgaby się zamienić z twoim synkiem hehe.

Ale ten czas leci :)! Za tydzień zacznę 8 miesiąc ;);)
Screenshot_20180614-130231.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180614-130231.jpg
    Screenshot_20180614-130231.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 341
Może jeszcze mu się zechce odwrócić jak należy :) a w którym jesteś tygodniu ? Podał Ci wagę synka ?:)
Jestem w 32 TC wagi mi nie podał w sumie powiedział tylko że ładnie przybiera a ja przez długą rozmowę o porodzie zapomniałam o tym haha. Pytałam tez o GBS mówił że najlepiej zrobić w skończonym 35 TC bo się czeka tydzień na wynik i nawet jakby się coś wcześniej zaczęło to zdążę. Może się obrócić i w 40 TC ale wolałam zapytać co i jak to już wiem że to i tak szpital ma ostatnie słowo także w 35 TC dzwonie i umawiam się na ktg i przy okazji porozmawiam o porodzie.

Wstąpiłam jeszcze do Rossmana i kupiłam ten krem do buźki z AA i pieluszki babydream te zielone są w promocji 7,49 za 2 opakowanie po 80 to kupiłam od razu 4 opakowania.

Mogę wiedzieć dlaczego wychowywałaś się bez mamy? Z gory przepraszam, jeśli moje pytanie mogłoby cię urazić.

Miało być simsy hah.

Jasne, to nie jest temat tabu. Rodzice tak jak miałam jakoś rok to się rozstali pokojowo, byłam u mamy na Śląsku z nią mieszkałam do 5 klasy podstawówki, ale tato płacił „bez łaski” i sądów alimenty na mnie porządne i do tego raz na 2 miesiące przyjeżdżał do mnie i zabierał mnie do kina na wakacje itd. Po prostu nie chciałam się uczyć, nie słuchałam, mama nie dawała ze mną rady, bo ciagle tez w pracy była itd i dlatego obydwoje podjęli taką decyzje :) ale wyszło mi to na korzyść dużą, pomieszkałam te 8-9 lat we Wrocławiu, nasyciłam się tym miastem tłokiem galeriami i „wielkim życiem w wielkim mieście”, poznałam tam tez Bartka jak już byłam po technikum i moje życie nabrało takkiego kierunku, że gdybym miała dwa razy wybierać tam w wieku tych śmiesznych 12 lat czy chce iść w ta stronę i gdybym wiedziała, że tak pięknie się wszystko u mnie w życiu ułoży i ze będę w mega facetem, tworzyła w wieku 21-23 lat już rodzine i poważny, udany i fajny związek to na pewno bym tak tez wybrała :)

reklama
Dziewczyny pakuje walizkę dla siebie rzeczy osobno i w tej torbie sportowej mniejszej zostawiłam rzeczy tylko dla Kornelii żeby był porządek. Mam pytanie. Bierzecie jeden ręczniczek dla dzidzi do szpitala taki z kapturkiem do wycierania? Bo nie wiem. Wzięłam np tez waciki te do pielęgnacji żeby mieć pępka i oczkow, bo niby w szpitalu wszystko powinno być, ale wiaodmo jak to może być. Ze będę musiała latać do pokoju położnych i „prosić się” o artykuły higieniczne, o czysty ciuszek itd..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry