Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze możesz dziecko wytrzeć i owinąć w pieluche z flaneliPytałam i niby rzekomo wszystko maja i wziąć tylko te minimum, ale jednak nie ufam im hahnie no, wezmę, dużo nie zajmie, a nie będę się martwiła
Ja mam na 13.08.Hejka, ma któraś z Was może termin wyliczony przez lekarza a 14 sierpnia?I jakie macie sposoby na puchnięcie stóp? Ja ledwo żyję jak jest gorąco, dobrze że parę dni chłodku teraz u mnie bo przynajmniej moje stopy wchodzą w sandały, ale znowu zapowiadają na południu Polski prażenie!
Też mam taki małyChyba będzie się nadawał , ja kupiłam bo jest mniejszy niż balsam i wrzucę go do torebki jak będę gdzieś szła i już.
No właśnie nigdy nic nie wiadomo heh :/Moj brat jak zamawial szafe to najpiere mu przyszla wieksza niz miala byc a później z rozbitym lustrem. Ja zamawialam komode i lozeczko, wszystko ok. Teraz czekam na kolejna komode![]()
Ja kupiłam właśnie z hipp kosmetyki[emoji16] Czytałam o nich trochę i myślę, że warto[emoji16]Zobacz załącznik 867286 Dostałam właśnie paczuszkę z hippa![]()
Piękna jest ta grzechotka![]()
co wg sądzicie o kosmetykach do pielęgnacji dzidzi z hippa właśnie?
Pisaliście wcześniej o pojemnikach na śmieci, my kupilismy taki. Jak się nie myle to ma 10l.
Zobacz załącznik 867287
Zobacz załącznik 867286 Dostałam właśnie paczuszkę z hippa
Piękna jest ta grzechotka
co wg sądzicie o kosmetykach do pielęgnacji dzidzi z hippa właśnie?
Pisaliście wcześniej o pojemnikach na śmieci, my kupilismy taki. Jak się nie myle to ma 10l.
Zobacz załącznik 867287