miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Juz sobie zrobiłam zrzut Twojej listyprzyda mi sie, chyba ze od siebie ze szpitala dostane dokladne wytyczne
Hah no i super
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz sobie zrobiłam zrzut Twojej listyprzyda mi sie, chyba ze od siebie ze szpitala dostane dokladne wytyczne
oj tam..a ja jakoś nie mogę się doczekać..wiadomo obawy zawsze są i będą :* głowa do góry :*
Mi zostało do 37tyg z 5 tyg ale coś czuję że szybciej urodze nie wiem jakieś takie mam przeczucieZ dwa tygodnie temu też doczekać się nie mogłama jak za dwa tygodnie będę w 37 to już czuję stres.
![]()
W niemieckim tedim... szukałam metra krawieckiego i przy okazji zobaczyłam go, od razu stwierdziłam, ze bierzemyAaaaa ! Ja mam fazę na jednorożce teraz przy małejgdzie kupiłaś ???
A przestańJa ostatnio myślę.. i chciałabym termin na koniec sierpnianie gotowa jestem
![]()
A przestańDasz radę ;* nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ciagle sobie to powtarzam
![]()
Rozumiem[emoji4]Raczej żadnych leków nie będę dostawać bo ogólnie mam niższe ciśnienie. I te leki obniżające tętno lubią też obniżać ciśnienie (u mnie to tak w granicach 90-100/60). Że nie ma dużo tych skoków po 120-130 tętna. I nie są długotrwałe.
Ale na jednej wizycie widzi to co jest teraz, a nie ogólnie co się dzieje i kontrolnie holter.
Ja też mam takie przeczucie. Ale moje przeczucie w ciazy mnie zawodziMi zostało do 37tyg z 5 tyg ale coś czuję że szybciej urodze nie wiem jakieś takie mam przeczuciemam nadzieję że się mylę
Nie słyszałamW niemieckim tedim... szukałam metra krawieckiego i przy okazji zobaczyłam go, od razu stwierdziłam, ze bierzemybtw. Na cenowce z metra była podana tez cena w złotówkach. Może w PL tez już jest tedi?
Też sobie to powtarzam. Że tyle kobiet na całym świecie rodzi,wychowuje. To i ja dam radęA przestańDasz radę ;* nie Ty pierwsza i nie ostatnia, ciagle sobie to powtarzam
![]()