miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Jak zyjecie to i ja zjem za dwa tygodnie jak mój przyjedzie i mi zrobi![]()
My byliśmy na zakupach w biedronce godzinę temu i obowiązkowo kupiłam makrele i dziś na kolacyjkę zjemy hah
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak zyjecie to i ja zjem za dwa tygodnie jak mój przyjedzie i mi zrobi![]()
No wiadomo że będziesz żyć , chodźmy nawet to i tak objawów mieć nie musisz [emoji23][emoji23]
Każdy robi jak uważa, ja np nie jemRacja. Ale wyniki mam okej, z córcia tez okej także nie dajmy się zwariować. Ser feta jem czasami, camembert rowniez, makrele tez [emoji5][emoji39]
Ja też ciągle się spotykam z tymi skróconymi szyjkamiA może z tą szyjką skracajaca się to norma bo co jedna z nas to o tym piszemoże już taki czas na to.
Ja w ogóle czuję się już takbym na wózku miała być pchana. Serio, chodzę już tak wolno i ostroznie. Każde tąpnięcie nogą przy chodzie to jakieś uczucie mocnego uderzenia główką w dół. Albo fiksuję![]()
A jak z zakładaniem skarpetek ?Mi się zdarza tracić równowagę jak np ubieram spodnie.. a chodzę jak żółw![]()
Ale może przepiszą inne tabletki. Które nie będą wywoływać tych krwotoków. Może po prostu źle dobrane. To długo te wyniki ://Jakos pod koniec miesiaca będą wyniki, bo dopiero 25 czerwca mam wizytę tam. Jak tabletek nie będę mogła przyjmować to zostanie mi tylko picie ochydnego soku z buraków codziennie, Lee![]()
A nie wolisz sobie dzisiaj tego sprawdzić ? Wrazie czego gdyby to nie było nic poważnego. To przynajmniej będziesz wiedziała żeby wziąć jakaś dawkę magnezu i leżeć do wyjazdu. Szkoda gdyby Wam przepadło.. ale najważniejsza jest teraz KorneliaNo właśnie tez mnie to dziwi, już od 5-6 rano

Bardzo ładnyZobacz załącznik 867611
To wklejam tam żebyście mogły zobaczyć mój prezencik wcześniejszy [emoji39][emoji5][emoji85]

Ja nie lubię się z tym bawić. Poczekam na mojegoMy byliśmy na zakupach w biedronce godzinę temu i obowiązkowo kupiłam makrele i dziś na kolacyjkę zjemy hah