reklama

Sierpniowe Mamy 2018

No już od wtedy szyjka była krótka więc kazano mi leżeć. Ale jakos się trzymała na tych 2.7 cm. Teraz się skrocila u mojego gina do 1.6 cm jakoś, ale w szpitalu wyszło że ma 2.2 cm, także na razie obserwują. Najważniejsze że jest zamknięta. A wczesniej miedzy 6 a 9 tygodniem mialam plamienia wiec tez lezałam. Tak na prawdę całą ciążę leżę, no ale czego się nie zrobi dla tej małej istotki, która się w nas rozwija.
Oj to jak w 37 w końcu ruszysz na spacer to moment urodzisz ;)
A wstawałas tylko do łazienki przez ten czas co miałaś leżeć ? Czy w ogóle się nie ruszała a z łóżka ?
Już 31/2 tydzień chyba jesteś ? Byle do 34, później 36 i będzie dobrze :)

reklama
Oj to jak w 37 w końcu ruszysz na spacer to moment urodzisz ;)
A wstawałas tylko do łazienki przez ten czas co miałaś leżeć ? Czy w ogóle się nie ruszała a z łóżka ?
Już 31/2 tydzień chyba jesteś ? Byle do 34, później 36 i będzie dobrze :)
Tak wstawalam tylko do toalety i żeby zrobić sobie coś do jedzenia. A tak to ciągle lezałam prawie że na płasko. Mam juz serdecznie dość, ale pociesza mnie fakt że to już tylko miesiąc został. No u nas dzisiaj 31 tydzień i 4 dzień.

Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos [emoji14]
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
To odpoczywaj dużo! Bo troszkę krótką masz tą szyjkę :)

U mnie chyba nie ma upału, przynajmniej przez okno nie czuję [emoji14]
Nie otwieraj okna [emoji16]
Właśnie jem obiad :D ful wypas hehe.
A tak ogólnie to czekamy na wynik posiewu, który będzie w poniedziałek lub we wtorek i wtedy też zapadnie decyzja o pessarze.w poniedziałek pewnie zmierza mi też ponownie szyjke. Brzuch mnie już nie boli jak na okres, bo dostałam bardzo dużo kroplowek z magnezem. Najbardziej to się chyba cieszę że sterydow na pluca. Mysle pozytywnie wiec musi byc dobrze!
To jest obiad szpitalny?
Też bym wsunęła ze świeżym chrupiącym pieczywem :D
Ja tam jadłam makrelę wędzona całą ciążę[emoji16]
Mam taką nadzieje, bo już tak się nastawiłam na ten wyjazd nad morze :(
Może się uda![emoji8] będziesz próbowała brać magnez na te twardnienie?
Hej dziewczyny ;)
Mala ma 2050g ;) ogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez :) moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos [emoji14]
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolki ;) a moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic :DZobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
Piękna waga [emoji16] to odpoczywanie cię czeka[emoji8]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry