Fiorna
Fanka BB :)
A jak z zakładaniem skarpetek ?![]()
Nie noszę skarpetek hahaha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z zakładaniem skarpetek ?![]()
Nie,nic nie mowilA nie mówił Ci lekarz ile miałaś wcześniej ? Czy Ci się skróciła , czy po prostu taka miałaś ?
Moja 873g od 28 do 32tc. Czyli w 4 tygodnie. Czyli ok 200 na tydzień. Ciekawe ile będzie ważyła po czterech tygodniach na początku lipca.Oj tak laba na calegohyhy z waga liczylam na wiecej z tego co bylo dwa tyg temu,wtedy poszla o 500g przez dwa tyg, teraz 200g tylko w ciagu dwoch tyg.
Tzn nie martwie sie,serioMoja 873g od 28 do 32tc. Czyli w 4 tygodnie. Czyli ok 200 na tydzień. Ciekawe ile będzie ważyła po czterech tygodniach na początku lipca.
Nie martw się ;-* dzieciaki przybierają Raz więcej, raz mniej. Jak na 33 tydzień to wcale malutko nie ważyprzeciętnie
![]()
Hej dziewczyny
Mala ma 2050gogolnie z nia wszystko ok.. serduszko tez
moja szyjka ma 2/2.5cm jest miekka ale zamknieta,mam odpoczywac i zapisal mi zelazo mam brac jedna tabletke dziennie. Oczywiscie kupilam cos
I taka skrzyneczke do lazienki na malej pierdolkia moja starsza oburzona ze dlaczego Michalinka ma osobno wszystko i dla siebie ,a ona musi ze mna sie dzielic
Zobacz załącznik 867619 Zobacz załącznik 867620
Jak szybko ide i zle oddycham to czestoDziewczyny łapie was kolka? Tzn mam nadzieję, że to jest kolka... byłam z synem na placu zabaw i jak wracaliśmy taki ból i kłucie po prawej stronie, musiałam na chwilę stanąć i trochę przeszło![]()
33 tydzien wg OMLadna waga
A ktory to tydzien?
Nie pisz takich rzeczy [emoji22]Aaaaa dziewczyny w sklepach TXM sa mega przeceny ciuszkow dla maluszkow![]()